Skoro jestesmy na forum fotograficznym to jakis poziom powinnismy trzymac-prawda?
Nie uwazam zebym zlosliwie napisal o kimkolwiek.
Co innego gdybym zadal w poscie pytanie:Czy Was pogonili z for specjalistycznych,czy po prostu jeszcze nie ten poziom i tu znalezliscie piaskownice.
Wtedy bym byl niemily conajmniej.
---------- Post dodany o 20:07 ---------- Poprzedni post był o 20:06 ----------
Ne chce nic udowadniac i nikogo bronic,ale skoro fotka do szuflady i to bardzo glebokiej i na samym dole to niech tam bedzie.
Ja jak wstawie kwiatka do watka to wcale nie znaczy,ze to jest jedyne zdjecie jakie jemu zrobilem.Napewno bylo kilkadziesiat niekiedy ujec,bardzo podobnych-czy mam wstawiac wszystkie??
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 4.09.11 o 21:11
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
W Radomiu pod słońce lub na tle chmur (z natury szarych a wojskowe samoloty generalnie też szare) i 70-300 z wiecznie gubiącym się AF? Często gęsto tak. Ale dało się i to plus trochę suwakowania dało mam nadzieję chociaż znośny efekt.
Sporo "śmietnika" też niestety się utworzyło. Prześledziłem specjalnie wątek od początku - schemat utrzymał się...kilka stron, jakość też różna.
Pax między Olytalibany! Bo trzeciej (?) "wojny powietrznej" już nie wytrzymam... A racja jak zwykle leży tam gdzie dziewczynki moczą pampersa...
---------- Post dodany o 21:16 ---------- Poprzedni post był o 21:12 ----------
Prawda. Wstawiłem niewiele fotek, jeszcze kilka(naście) podratuję i wrzucę w najbliższym czasie. A na karcie było jakieś 1100... Z tego może 150-200 szuflada, reszta kosz.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To takie jedno na rozluźnienie atmosfery tu panującej.
PITTS S-1T
![]()
e-420 + ED 14-42 mm f/3.5-5.6 + ED 40-150mm 1:4.0-5.6
A moze - uwaga- trudne slowo - regres raczej?
Mowiac troll masz na mysli mnie czy siebie? juz sie pogubilem....
Mysle, ze post powyzej dokladnie obrazuje odzew na to, o czym mowimy.
I zeby nie bylo, ze jade po wszystkich i po wszytkim, tylko nie po swoim: jest kilka dobrych i bardzo dobrych kadrow na przyklad z ostatniego show w Radomiu- jest tez kilka rewelacyjnych.
Pokazuje to, ze jesli ma sie choc troche checi, to mozna zrobic i pokazac swietne zdjecie i nie narazac sie na"marudzenie" reszty forum.
Po prostu mozna jak sie chce.
Ale jak ktos cieplym strumieniem zlewa innych userow, liczac na wieczny i nieustajacy poklask klakierow obecnych w watku, to prosze sie nie dziwic, ze co chwila podnosi sie szum i wybucha kolejna wojenka- po prostu poziom g...a zaczyna przwyzszac wszelakie normy bezpieczenstwa i wlacza sie zwykly mechanizm obronny.
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 5.09.11 o 03:22
Wbrew pozorom trudniej poprawnie sfotografować samolot przelatujący na powiedzmy 200m z prędkością między 400 a 600km/h niż nieruchomy kwiatek. Oczywiście można złapać ciekawy kadr ale co dla jednego jest ciekawe dla drugiego jest porównywalne z doniczką lub nie mniej dynamicznym kawałkiem budynku, więc o czym my tu rozmawiamy?
Porównanie do airliners.net naprawdę przedni pomysł. Proponuję zastosować go w każdym wątku na tym forum. Np. porównanie z chociażby 1x.com, nieliczni mogą równać się poziomem.
Nie od razu Rzym zbudowano...
Wyjadaczom działu humor, którzy ostatnie zdjęcie zaprezentowali parę miesięcy temu życzę dalszego wrostu ego.
Ostatnio edytowane przez lukasz78 ; 5.09.11 o 09:58
5 viii
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 5.09.11 o 15:13
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...