Zdjęcie nr 2 dobre a nr 4 bardzo dobre. 1 i 3 jakoś mi nie pasują.
Zdjęcie nr 2 dobre a nr 4 bardzo dobre. 1 i 3 jakoś mi nie pasują.
Jak dla mnie to czworka![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
IMHO 4 jest najładniejsza z ostatniej, kolorki na tak i kadr przemyślany1 i 2 za ciemne troszeczkę, rozjaśnij to powinno pokazać więcej szczegółów.
Pierwsze mi się podoba najbardziej , nie pogardziłbym możliwością obejrzenia go w WB. Czwórka poprawna, ale nie widzi mi się , w zachwyt nie wpadam, na kolana nie rzuca.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ciekawa perspektywa na 4.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
opowiem wam historie tego patyka i okoliczności powstania tych zdjęć zdjęcia powstały w Łebie podczas mojej pierwszej wizyty nad polskim możem tak bywa jak się jest z południa i nie jezdzilo się na kolonie.Patyk znalazłem obok naszego obozowiska ,i odrazu wpadl mi pomysl do glowy jak go wykorzystać .Zaproponowalem mojemu bratu aby poszedl ze mną na zachód slońca a zrobimy kilka ciekawych fot moj brat posiada N....a nie wie co dobre
a więc ja moj brat i polska wódka czysta to była recepta ne te zdjęcia pozdrawiam
![]()
To ostatnie podoba mi się najbardziej. Myślę że wraz z bratem osiągnęliście tu już głęboką duchową jedność z otaczającym was świtem.![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...