Strona 301 z 729 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351401 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.001 do 3.010 z 7284

Wątek: Zdjęcia helmutha

Centus
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    A tak na marginesie, nie wyprasza Cie z takich miejsc ochrona? Nie ma tego typu problemów?

pewnie sie zainteresuje jak bedzie szukal tego kabla od pradu , zeby swiatelko wyregulowac

pojawi sie wtedy nowy sposob pomiaru swiatla , centralnie wazony z przycietym kabelkiem

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    847 świetne, podobaja mi się Twoje nocne kadry
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    A tak na marginesie, nie wyprasza Cie z takich miejsc ochrona? Nie ma tego typu problemów?
    Kilka razy, w dzień, przy mniej znaczących budynkach, ochrona interweniowała (że budynek prywatny i właściciel sobie nie życzy)i musiałem się zwijać. Raz jedna miłą ochroniarka, podpowiedziała mi po cichu, że mogę przejść z terenu parkingu (na którym stałem robiąc zdjęcia) należącego do budynku, na ogólnodostępny czyli publiczny chodnik i ona już nie będzie miała podstaw żeby się mnie czepiać
    Tym razem, momentami miałem za plecami dwóch a jeszcze ze trzech w polu widzenia ale żaden nic nie powiedział. Ci, co podeszli bliżej, spoglądali mniej więcej w tym kierunku, w którym "patrzał" aparat (jakby sprawdzali co też ja mogę fotografować?) lub jak się dało to w wyświetlacz (robiłem na LV) i odchodzili.
    Ja jednak byłem cały czas spięty, bo to budynek siedziby głównej Deutsche Bank AG!
    Podejrzewam jednak, że ze względu na usytuowanie budynku tuż przy ruchliwym szlaku pieszym i przewijających się w związku z tym turystów z aparatami, ochrona nie traktuje każdego z nich jak potencjalnego terrorystę. Tak to m/w wygląda:
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	848.jpg
Wyświetleń:	66
Rozmiar:	356,2 KB
ID:	45697  
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Ciekawa architektura budynku.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar Tomasz.G
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Te szklane budynki sa niesamowite, Nocne plenery bardzo mi podchodza. Pozdrawiam

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Scenka rodzinna
    Co prawda, nie żółte kurczaczki ale mimo wszystko Wesołego Alleluja!
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	849.jpg
Wyświetleń:	67
Rozmiar:	293,3 KB
ID:	46152   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	850.jpg
Wyświetleń:	62
Rozmiar:	280,0 KB
ID:	46153   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	851.jpg
Wyświetleń:	73
Rozmiar:	309,5 KB
ID:	46154  
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    jejjj jaka fajna gromadka ojj tam żółte są już opatrzone
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Scenka rodzinna
    Co prawda, nie żółte kurczaczki ale mimo wszystko Wesołego Alleluja!
    Wesolego
    Racja- zolte oklepane
    PS
    A jak kaczuszki kwacza w jezyku Goethego?

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Zaraz zaraz - a to nie są gęsięta?

Światecznie, Szczęścia Życząc - Pozdrawiam
    AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Kilka razy, w dzień, przy mniej znaczących budynkach, ochrona interweniowała (że budynek prywatny i właściciel sobie nie życzy)i musiałem się zwijać. Raz jedna miłą ochroniarka, podpowiedziała mi po cichu, że mogę przejść z terenu parkingu (na którym stałem robiąc zdjęcia) należącego do budynku, na ogólnodostępny czyli publiczny chodnik i ona już nie będzie miała podstaw żeby się mnie czepiać
    Tym razem, momentami miałem za plecami dwóch a jeszcze ze trzech w polu widzenia ale żaden nic nie powiedział. Ci, co podeszli bliżej, spoglądali mniej więcej w tym kierunku, w którym "patrzał" aparat (jakby sprawdzali co też ja mogę fotografować?) lub jak się dało to w wyświetlacz (robiłem na LV) i odchodzili.
    Ja jednak byłem cały czas spięty, bo to budynek siedziby głównej Deutsche Bank AG!
    Podejrzewam jednak, że ze względu na usytuowanie budynku tuż przy ruchliwym szlaku pieszym i przewijających się w związku z tym turystów z aparatami, ochrona nie traktuje każdego z nich jak potencjalnego terrorystę. Tak to m/w wygląda:
    Hehehe, na Canary Wharf podszedł do nas euroafrykanin przebrany za policjanta (no, nie do końca, ale podobny był strój stróża do uniformów policyjnych) który niesłychanie się jąkał (pierwszy raz widziałem na oczy brytyjskiego jąkałę IRW). Naprawdę, mógł by zagrać w Kings speech i osiągnąć więcej (no, gdyby nie ta euroafrykańskość). Wydukał, że nie wolno nam fotografować. Pytanie "dlaczego" mało nie doprowadziło go do płaczu. W połowie zdania (po kilku minutach) wyjął telefon i powiedział, że jak zadzwoni to dopiero będzie, że hoho! . Z publicznego chodnika robiliśmy zdjęcia z 15 minut spodziewając się komanda MI5. Niestety, przygoda zakończyła się zupełną klapą, nikt nie przyjechał.
    Polscy ochroniarze to chociaż mają klasę. Wciągną gościa w ciemny zaułek, wtłuką i szukaj wiatru w polu...

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto