Fajna wodka z uchem.![]()
Fajna wodka z uchem.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jolly wiesz jakie było moje zdziwienie.
Historia jest taka:
Włożyłem butelkę do zamrażarki bo była ciepła znaczy nie nadającą się do użytku wewnętrznego, w celu schłodzenia oczywista.
Zasypałem Świerzym lodem z kostkarki, mogę się domyślać, że płyn i butelka oddala ciepło i roztopiła chwilowo kostki lodu które przymarzły tworząc idealny chwytak-polewajło. Wyciągam a tu żal rozlać![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 24.01.11 o 22:55
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Opowieść jeszcze lepsza od foty.
Chciałeś się szybko napić, a trzeba było to cudo wcześniej ofocić wyszła wszak konstrukcja lodowo-wodna o niezwykłych i fotogenicznych kształtach.
Mam nadzieję , że mimo wszystko to piękno zniszczyłeś, by zaspokoić potrzebę chwili.
Tym optymistycznym akcentem kończąc.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
O ile dobrze pamietam Taz, to kiedys w Polsce sprzedawali 3-litrowe flaszki wodki z uchem (uchwytem), nawet kiedys ktos z mojej rodzinki przywiozl taka do Hiszpanii w srodku lata i myslalam, ze nikt tego nie przezyje...
Oczywiscie twoja mi sie bardziej podoba.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 24.01.11 o 23:11 Powód: Automatyczne scalenie postów
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dwa ostatnie zimowe krajobrazy- bardzo ładne. Zwłaszcza drugie wciaga głębią kadru- do galerii.
Co do ostatniej wariacji na lód i butelkę to życzę Ci Taztaz żeby się zima szybko skończyła![]()
SSSerdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
"Zimne coś" bardzo śmieszne, fajne. Jakby tak coś jeszcze tę butlę "podpicować" (np. wyklarowac ten szron jakimś plomieniem i domrozić), to nic tylko wysłać producentowiMoże by do jakiej reklamy użyli?
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
dla informacji, butla dalej nie ruszonabędę nad nią pracował fotograficznie
![]()