A moze ciutke inaczej obrobic?Jak myslisz?Ten kit nie jest az taki zly pprzecie.
A moze ciutke inaczej obrobic?Jak myslisz?Ten kit nie jest az taki zly pprzecie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kurka wodna Mirek, eleganckopo raz pierwszy obrabiałem na nowym notebooku z matryca 13'' wiec jasność i kolorki mogą być nie teges
To prawda że to szkło jest niezłe, ale większość zdjęć była totalnie niezdatna do pokazaniaa szkoda bo sport bardzo widowiskowy, aaa nie dodałem że wszystkie fotki robione poprzez 1,5 cm plexi.
No Mirek dobrze Ci to wyszłoz wrzuty widać że sport bardzo dynamiczny
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No i po wakacjach
Ale za to kilka nowych tematów mogłem uwiecznić
Dzisiaj, fotki z przemarszu taborów mających zasilić siły Grunwaldu przez Warszawę.
Ciekawy jestem Waszych opinii.
Ciekawe, ale kadry czasem wydają sie być zbyt ciasne MZ.
pozdrawiam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Zaczynam węgierski wątek, tam właśnie spędziliśmy część wakacji
Stacjonowaliśmy w Tiszaujvaros, miasteczko z dużym kompleksem basenów.
Jednak najciekawsze były wycieczki jak już słońca i basenów było dosyć
Pierwsze miasteczko to Eger, piękne stare miasto, zamek i kościoły.
Zatrzymaliśmy się jak się okazało nieopodal targu warzywnego i oto kilka fotek stamtąd.
Sam budynek zupełnie nieciekawy, ot hala. Ale to co można znaleźć na stoiskach...cud malina. Kolory, zapachy i język którego ja zupełnie nie rozumiałem![]()
I co były tam tylko papryczki ?![]()
niektóre nie wyglądają zbyt apetycznie![]()
Witaj
Eger piękne miasto...w ogóle Węgry są super na wakacje - znam więc z miłą chęcią oglądnę więcej fot z Egeru i powspominam
P.S. Nabrałem smaka na gulasz i na dobre Egri Bikaver
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
...jeszcze co do fot to z balansem bieli coś nie teges, ale jak powiadasz na hali robione więc trudne oświetlenie zapewne było
Ostatnio edytowane przez piotrdwr ; 16.08.10 o 20:15 Powód: Automatyczne scalenie postów