Tak o:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
czy jest jaks szansa na chocby malutka nagrode za pytanie roku...? plizzzzzz
http://i89.photobucket.com/albums/k2...7/GIF/1640.gif
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie rób tak bo ścianę zepsujesz![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Amazury, przyznaj się - żartowałeś z tym wizjerem?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Nie no, Agulka, śmiertelnie poważnieCieszę się jednak, że udało mi się wprowadzić element rozrywkowy na forum
!
Witam
Mój problem jest następujący:
zgrywałem zdjęcia z aparatu na komputer. Zgodnie ze sztuką po przeprowadzonym zabiegu za pomocą odpowiedniej ikony (BEZPIECZNE USUWANIE SPRZĘTU) w systemie Win odłączyłem mojego OLKA.
Teraz cały czas pojawia mi się na ekranie LCD komunikat jak przy podłączaniu aparatu do komputera czyli ZAPIS MTP STERUJ ITD mimo tego że aparat jest odłączony.
Czy jest coś co zrobiłem źle i mogę to poprawić czy też stało się coś z aparatem?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Zdarza się, że RAWY w 520 są uszkodzone, czy to normalne?
Aha, i ilość możliwych fotek do zrobienia, aparat wyświetla niepoprawnie. Przy pamięci CF 4 GB aparat podaje 240 sztuk, podczas gdy na tę pamięć wchodzi ok.400 zdjęć. Czemu aż takie różnice?