....., ale czy prrrosto jest
(na wasze Jacki oko)?
dzięki !
to już drugi dziś arbuz 380 (jumbo lufy się zbliża):
....., ale czy prrrosto jest
(na wasze Jacki oko)?
dzięki !
to już drugi dziś arbuz 380 (jumbo lufy się zbliża):
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 2.08.10 o 16:07
..... UKLL (Lviv), tym razem reprezentacja Austrii:
Wiem, ze i tak mam przechlapane u "lotnikow", ale z szacunku dla autorow watku musze : przestalibyscie wrzucac tu smieci, co?
Przeciez niektore zdjecia to jest kompletna tragedia... Czasami zastanawiam sie patrzac na niektore stopki, ile to czlowiek musi pieniedzy wydac, zeby zrobic takiego gniota.... miejcie litosc, tym bardziej, ze nie tylko Wy zagladacie do tego watku. Dacie rade opanowac sie troche i przestac wrzucac WSZYSTKO co Wam sie pod lufy nawinie? O samokrytyke nie smiem prosic...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
..., ale ossso chodzi
?
Jacek
www.jackowlew.pl
dzięki dzięki, ostrość przychodzi (pełna) po trzecim kliknięciu na foto, a wrzuta taka jakie możliwości, no Qantas-y ani Emirates-y w Lwowie nie lądują
, trzeba się cieszyć z tego co jest...
...chociaż na festiwalu SławskiRock w ukraińskich Karpatach jednego pasjonata lotnictwa (pomijając tych urżniętych w dechę) z tłumu wyłowiłem(nie wiem tylko czy był świadom...
)
Myśle że do końca nie był śwadom tego co na koszulce miał![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
to na dziś b737 (kolejny z UKLL Lviv):
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 3.08.10 o 17:54
Jacek
www.jackowlew.pl
Co to jest "Ukraine International" ? Ichnie linie tak się nazywają ? :P
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||