dzięki voovoo2, a na jakie obszary powinnam zwrócic uwagę? Wiem oczywiście, że ostrość to coś co u mnie niestety nadal wychodzi różnie![]()
dzięki voovoo2, a na jakie obszary powinnam zwrócic uwagę? Wiem oczywiście, że ostrość to coś co u mnie niestety nadal wychodzi różnie![]()
Wstawiam kolejne, wyszukane w kompie. Jestem jak zawsze ciekawa Waszych opinii i sugestii
12. Załącznik 33426
13. Załącznik 33428
Ostatnio edytowane przez N1ka ; 17.11.10 o 15:24
Siema. Ze wszystkich Twoich zdjęć, podoba mi chyba tylko nr 6 , kot pod taczką. Pomimo rażących przepałów, ujęcie jest więcej niż fajowe. Ostatnia wrzutka niestety chyba najgorsza ze wszystkich. Fotki o niczym tak szczerze powiedziawszy. Dziecko - straszny bałagan w kadrze.
Popracuj nad jakością zdjęć, wszystkie niedomagają. Ostrość, krzywe, kanały.Widze że bawisz sie fotografowaniem, tematów chwytasz się wielu, kwestia czasu, jak prace będą lepsze. Powodzenia
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 15.05.10 o 21:40
dr_feelgood dzięki za rady - skorzystam - doceniam też szczerość. Jeśli chodzi o ostatnią wrzutę - wpadłam w pułapkę w jaką myślę nieraz wpadają początkujący tu na forum - wstawiłam zdjęcia choć byłam świadoma ich błędów i wahałam się wrzucając je - chodzi mi tu głównie o zdjęcie dziecka robione jakiś czas temu.
No ale nie zrażam się i ćwiczę bo jak wiadomo - praktyka... i tak dalej![]()
Testowałam dziś portrety z soczewką makro gdy na ramieniu mojego prawie-męża usiadł komar. Powiedziałam by się nie ruszał (mąż, nie komar) i uchwyciłam krwiopijcę (komara) - niestety po zrobieniu 1 fotki komar sobie poleciał... a szkoda
14.
Załącznik 33780
Hmm, patrzyłam sobie na to zdjęcie w powiększeniu gdy nagle mnie tknęło, że to coś nie wygląda z bliska jak charakterystyczny komar (choć wyglądał tak z daleka) Brak "trąbki" no i zielone ślepia - teraz jestem ciekawa co to jest? Może ktoś z Was z zna się na owadach?
Witajcie
Dziś pomost - co tu więcej mówić
15. Pomost
Załącznik 34409
Troszku ciemny, ale ma fajny klimacik.
Dziś taki miszmasz z Wielkopolskiego Parku Narodowego
16:
Załącznik 35513
17:
Załącznik 35514
18: Taka próba innych efektów
Załącznik 35515
19:
Załącznik 35517
No i tak poza tematem i nie pod ocenę techniczną no bo wiadomo jak wygląda ale oto Wielki Groźny niespełna 9 tygodniowy pies, którego ogromnie interesują wydawane przez aparat dźwięki - myśli, że to zabawka - oj muszę pilnować aparatu
20:
Załącznik 35519
Pozdrawiam![]()
20 stka z pieskiem jest swietna,szkoda tylko ze niestety ostrosci nie ma
![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk