Stokrotki to te gdzie pojedynczo są pokazane jak dla mnie bardzo ładne. Pozostałe można powiedzieć przyjemne. Świetne natomiast to z galerii.
Stokrotki to te gdzie pojedynczo są pokazane jak dla mnie bardzo ładne. Pozostałe można powiedzieć przyjemne. Świetne natomiast to z galerii.
pozdrawiam Wiejo
Fajne to galeryjne![]()
Jakie uwagiMZ świetne fotografie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pentaconowe stokrotki wyszły bardzo fajnieCiekawie rysuje ten obiektyw.
Co do ostatniego B&W to wyszedł fajny klimacik.
Ostatnie- podoba się![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dość długo na nie polowałem, w końcu się udało. Stałem się niezmiernie szczęśliwym posiadaczem nowego szkła - kaliber 8mm :]
Po kilku pstrykach mogę śmiało powiedzieć, że jest to to, czego mi brakowałoObiektyw jest genialny i ma nieskończoną ilość wariacji :P
Przez najbliższe 2 tyg. nie będę miał zbytnio możliwości poszalenia, więc wykorzystuję każdą najmniejszą okazję.
Poniżej kilka pstryków ze spacerku z chrześnicą - Mają.
Można i prosto jak się chce:
Zakres jest naprawdę imponujący, te 180 robią swoje i jest naprawdę super szeroko
Już nie mogę się doczekać powrotu do Frankfurtu i pierwszego weekendowego wypadu na architekturę :P
Super, że wstawiłeś te zdjęcia! Od tygodnia też jestem szczęślwą posiadaczką 8mm ale jeszcze nie miałam okazję przetestować
P.S. A jakie to szkiełko?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Bardzo fajna ostatnia wrzuta. Można rzeczywiście prosto, ale z tych wszystkich zdjęć z ostatniej wrzuty, to proste jest najmniej ciekawe. Brakuje krzywizn
Pozdrawiam