Na pierwszej fotce jaz dwoma wiezami po bokach w scenerii zimowej, natomiast druga fotka pokazuje ladny meander z mostkiem w tle.
Na pierwszej fotce jaz dwoma wiezami po bokach w scenerii zimowej, natomiast druga fotka pokazuje ladny meander z mostkiem w tle.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Rzeczywiście, taki specyficzny klimat. Zima rzadko kiedy daje się tu we znaki. Niewiele jest okazji, żeby jednocześnie był śnieg i słońce
Tak, ale nie w zimowej szacie
Sporo na forum pokazało się ptaszków, pokażę swojego. Jakieś 3m od okna mam świerk, może częściej uda sięzłapać jakiegoś ptaka. Nie powala ale chętnie przyjmę uwagi i rady. Niestety, z długich mam tylko kitowy 40-150 i sporo kadru musiałem wyrzucić.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To Twój ptaszek..............sam to napisałes.........ciekawe co na to M......
Tak na marginesie ,fajna fotka,moze ciut za ciemno.
Szkoda że tył ptaszka wyszedł nieostro
Tył jak tył, grunt ze przód ptaszka jest ostryZ nieostrym przodem ptaszek by sie nie pożywił.
Pozdrawiam, Jola
594
Księżyca misa lśni...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo mi się podoba nocne, świetne.
Ale lampa... swietnie uchwycony ksiezyc.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO