to nie jeden tylko 3 różnych facetów ;D ich było chyba z 8-10 więc materiału mam sporo - jest z czego wybierać
była całkiem dobrze doświetlona scena więc z (auto)ostrością nie było problemu, kwestia nadążenia za lecącym gościem ;]
niestety na manualu wtedy jeszcze nie robiłem bo to były moje całkowite początki
cieszę się, że wreszcie są jakieś słowa uznania
powiem Ci szczerze, że jechałem na ten event całkowicie nieprzygotowany, nie wiedziałem jak robić fotki sportowe, a tym bardziej latających motocrosowcówale jak widać po przekadrowaniu coś udało się z tego wyłuskać
hopka była całkiem niezłazałączam mini fotkę poglądową
BTW w poprzednim moim poście źle Ciebie zrozumiałem, wydawało mi się, że chodzi Ci o 24 a nie 25 zdjęcie i Ci trochę źle odpisałem
Odnośnie punktów odniesienia, niestety nie uchwyciłem ich za wiele bo były to czubki wieżowców które były z 2km dalej na horyzoncie, zresztą oni najlepsze pozycje łapią na po wyskoku i na samej górze, a chciałem za wszelką cenę nie zrobić za wąskiego zdjęcia dlatego wszystkie są horizontale, a kąty w obiektywie są jakie są więc dobrze, że główne postacie są w miarę odpowiednio wyeksponowane
Dziękuję serdecznie wszystkim za uwagi i pochwałyto cieszy i motywuje do dalszej pracy lub przeglądania starych zbiorów
![]()

Odpowiedz z cytatem