Bardzo fajne fotki, najbardziej podobają mi się: kontrabas w obu wersjach, reportaż ze zlotu morsów i schody co wyglądają jak ślimak
![]()
Bardzo fajne fotki, najbardziej podobają mi się: kontrabas w obu wersjach, reportaż ze zlotu morsów i schody co wyglądają jak ślimak
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Fajny "ślimak", zakręcony![]()
Slimak super, osiedle z piorunamia też.
Gratuluję.
Wielkie dzięki za odwiedziny i opinie.
Ślimak to część banku którego pokazywałem wcześniej.
niestety foty aparatem robiłem tam tylko przy okazji, w dodatku nie moim sprzętem.
Zeman2 jesteś 3 osobą która to zauważyła zależność okiennego świata.
Pozdrawiam.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ślimakowe schody kadr bajera. Swietnie.
pozdrawiam Wiejo
Kolejny odcinek sztuki latania![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Międzynarodowa Federacja Aikido zezwoliła na używanie różowych kimon. Żeby przyciągnąć więcej miłośników różu.
A tak poważnie to mata daje taki dziwny zafarb nawet z tym nie walczyłem. Zaczyna być wariatkowo jak ten róż zmiesza się ze światłem na sali, świat w barwach denaturatu albo ufoludki.
Kurcze, znowu dziouchy kreca facetami.....przynajmniej na ostatnim...
A w ogole to fajnie patrzec na swiat w rozowych okularach![]()
ja trochę z innej beczki(mały OT). Takie pokazywanie obrony przed nożem(dotyczy zdjęcia nr54) to trochę lipa. Po pierwsze widać, ze technika z nieskutecznej sztuki walki jaką jest aikido. po drugie mam nadziej, że nie będą chcieli nigdy tego wykorzystać w praktyce.