i jeszcze jedno z Mielna troszku nie trafione ale na potwierdzenie ,że było naprawdę zimno .
i jeszcze jedno z Mielna troszku nie trafione ale na potwierdzenie ,że było naprawdę zimno .
Dodam że pan krowa krzyczał "pijcie mleko"ale chyba nie chciał żeby go wydoić hehe.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A może szanowne społeczeństwo coś by napisało a nie tylko zagląda.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 18.05.09 o 22:55 Powód: Automatyczne scalenie postów
Tym razem moje ulubione okno.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Fajne okno![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Podoba mi się![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdjęcia ze zlotu morsów bardzo wesołe i wprowadzające miły nastrój tryskający zdrowiem. Zabawa jak i organizacja w postaci transparentów fajna. Jak bym mógł wtrącić jedno to jedynie na zdjęciu 1 można bez problemu odtworzyć warunki w jakich się bawiono na pozostałych mam w pamieci jedynie opis. Okienko bardzo na tak jest po prostu zwykłe i wychodzi na domowy świat.
pozdrawiam Wiejo
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Nie mogłem się powstrzymać moja ulica przed chwilą
Piorunek też mam cieszę się jakbym dostał lizaka.
Okienko bardzo ladne
Zlot morsow wesoly...no wiadomo przeciez, ze bez toksycznych oparow to nikt by takiej niskiej temp. nie wytrzymal
Patrzac na piorunek i na Twoje osiedle....czy to gdzies kolo ul.Staszica...???