Strona 48 z 75 PierwszyPierwszy ... 38464748495058 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 743

Wątek: Ostatnio zrobiłem zdjęcie, które mi się podoba

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Interesują mnię takie zabawy, dawaj więcej
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dziękuję za miłe słowa, Kaz. Mnię te zabawy dopiero zaczęły interesować, nie wyszło jeszcze zbyt wiele udanych zdjęć, toteż na razie chwalić się nie będę.

@Rocco: dziurkowcem można zrobić przepiękne foty, czego przykładem jest ten pan. Zdjęcia powalają. Mnie przynajmniej.

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Smerf Maruda Zobacz posta
    Dziękuję za miłe słowa, Kaz. Mnię te zabawy dopiero zaczęły interesować, nie wyszło jeszcze zbyt wiele udanych zdjęć, toteż na razie chwalić się nie będę.

@Rocco: dziurkowcem można zrobić przepiękne foty, czego przykładem jest ten pan. Zdjęcia powalają. Mnie przynajmniej.
    Fakt, są piękne.
    Powalają zaś opisami ich wykonywania
    Ponytail Falls, 240 seconds sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3117/3237087734_c5d41df999_m.jpg@@AMEPARAM@@3237087734@ @AMEPARAM@@c5d41df999
    The light at the bottom of the canyon sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3029/2844640689_fdce7fd952_m.jpg@@AMEPARAM@@2844640689@ @AMEPARAM@@fdce7fd952
    A long time gone, Cape Kiwanda, 30 seconds sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3110/2894197618_690cf5e2d6_m.jpg@@AMEPARAM@@2894197618@ @AMEPARAM@@690cf5e2d6
    Za dużo zachodu dla takiego leniucha jak ja
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 10.02.09 o 23:37

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    No, no - takie fotki na pewno dają dużo satysfakcji, bo się trzeba nieco "nagimnastykować" i w tym też tkwi jakiś urok.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Zaczarowana dorożka- na tak motyw, piękne rozczepienie światła, poruszenia i cienie. Trochę na nie zbyt intensywne prześwietlenie. Pomnik bardzo na tak i bardzo się podoba. Na obu jest to coś co karze się uważniej przyglądnąć boć może to kwestia plastyki i miekkości. Trochę zazdroszczę przeżywania tej magii jaką się czuje przy robieniu takiego zdjęcia i myślę, ze jej część jest właśnie w tych zdjęciach.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik Zobacz posta
    No, no - takie fotki na pewno dają dużo satysfakcji, bo się trzeba nieco "nagimnastykować" i w tym też tkwi jakiś urok.
    Właśnie w tym fotografii urok, Ania, w wysiłku, który trzeba włożyć. Cel osiągnięty o, tak, za nic, nie daje satysfakcji. I nieważne, czy mówimy o zdjęciu kwiatka, czy czarnego bociana, czy dorożki na rynku.

Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Zaczarowana dorożka- na tak motyw, piękne rozczepienie światła, poruszenia i cienie. Trochę na nie zbyt intensywne prześwietlenie. Pomnik bardzo na tak i bardzo się podoba. Na obu jest to coś co karze się uważniej przyglądnąć boć może to kwestia plastyki i miekkości. Trochę zazdroszczę przeżywania tej magii jaką się czuje przy robieniu takiego zdjęcia i myślę, ze jej część jest właśnie w tych zdjęciach.
    Jak zwykle pięknie... Dziękuję.

Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Fakt, są piękne.
    Powalają zaś opisami ich wykonywania Za dużo zachodu dla takiego leniucha jak ja
    Zeb faktycznie rozpisuje się pod zdjęciami - co tylko czyni je bardziej interesującymi. Zazdroszczę mu pięknych miejsc, które odwiedził.

Dziękuję wszystkim.

I co to ja chciałem.

Aha. Mam slajdy z Portugalii!

Chcę zrobić o naszym wyjeździe stronę, tyle tego było, że moim zdaniem warto, a w międzyczasie ponudzę Was kolejnymi z wyprawy zdjęciami.

Zaczynamy w Lizbonie, dokładniej w Alfamie, przy kieliszku vinho verde. Było upalnie, pierwszym dzień, nie widzieliśmy jeszcze, co oglądać, gdzie pójść warto, a gdzie nie i szwędaliśmy się po mieście. Zaszliśmy do takiego baru, gdzie vinho verde nalewali z kija. A że było gorąco, a my to wino akurat bardzo lubimy, to nie mogliśmy sobie odmówić skosztowania. Co też z radością uczyniliśmy.

64.

Enjoying vinho verde (Portugal 200 sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3492/3274078287_5cb5d4052a_m.jpg@@AMEPARAM@@3274078287@ @AMEPARAM@@5cb5d4052a
    Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 12.02.09 o 20:39 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    To Twoje ZDJĘCIE?!

Szok prawie jak po ostatnim wyskoku bufetowej!
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Taki portugalski klimat. Fajnie ogladac spoconych ludzi o tej porze roku.
    Rolleicord, Canon
    flickr

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    To Twoje ZDJĘCIE?!

Szok prawie jak po ostatnim wyskoku bufetowej!
    Moje Nie podoba Ci się zdjęcie, moja żona czy jeszcze coś innego? Niezależnie od odpowiedzi, na najbliższym zlocie czeka Cię kęsim.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez gibberpl Zobacz posta
    Taki portugalski klimat. Fajnie ogladac spoconych ludzi o tej porze roku.
    Ahaha, odpowiedź dnia Dzięki, gibberpl, poprawiłeś mi nastrój Pozdrowienia!
    Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 12.02.09 o 20:45 Powód: Automatyczne scalenie postów

rocco
    Gość
    Fotka miła, żona bardzo ładna (albo odwrotnie) ale fotka ostra taka, jak nie Twoja
    Dopiero w innym watku przeczytałem, ze to 7-14

PS
    Dlaczego ludziska nie zachowują exifu w fotkach?
    Rozumiem, że analog czy inne pudło z dziurką go nie ma ale tu? Nieodmiennie mnie to zastanawia...