Strona 13 z 26 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 260

Wątek: ED 14-35mm 1:2.0 SWD

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Obiektywu ciagle jeszcze nie mam. Podobno nigdzie w kraju nie ma go na stanie. Dowiedzialem sie tez,zejak bedzie w styczniu to w nowej cenie...zaktualizowanej o wartosc Euro..
    ------------------------------------------------------------------------------------------

| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Jedna aukcja cały czas wisi na allegro http://www.allegro.pl/item514155303_...an_okazja.html

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez blacha Zobacz posta
    Obiektywu ciagle jeszcze nie mam. Podobno nigdzie w kraju nie ma go na stanie. Dowiedzialem sie tez,zejak bedzie w styczniu to w nowej cenie...zaktualizowanej o wartosc Euro..
    Jeżeli kupisz np. w fotozakupach (dostępny w ciągu 3 dni) to obowiązuje cię i tak cena jaką maja aktualnie na stronie w momencie nacisnięcia odpowiedniego przycisku. Jezeli te podwyżki sie sprawdza to zrób to dziś a na pewno trochę zaoszczędzisz.

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez czmielek Zobacz posta
    Jeżeli kupisz np. w fotozakupach (dostępny w ciągu 3 dni) to obowiązuje cię i tak cena jaką maja aktualnie na stronie w momencie nacisnięcia odpowiedniego przycisku. Jezeli te podwyżki sie sprawdza to zrób to dziś a na pewno trochę zaoszczędzisz.
    Raczej w momencie, gdy sklep potwierdzi przyjęcie zamówienia. Samo złożenie zamówienia nie zobowiązuje sklepu do jego realizacji.

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    Raczej w momencie, gdy sklep potwierdzi przyjęcie zamówienia. Samo złożenie zamówienia nie zobowiązuje sklepu do jego realizacji.
    Też racja ale od momentu wciśnięcia sklep nie moze podwyższyć ceny.

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez czmielek Zobacz posta
    Też racja ale od momentu wciśnięcia sklep nie moze podwyższyć ceny.
    Otóż może. Składasz zamówienie po czym dostajesz maila z informacją, że sklep nie jest w stanie zrealizować zamówienia, bo cena uległa zmianie Nie może cię przymusić do kupna po nowej cenie, ale zmienić może

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    wiem ze w fotozakupach mieli na stanie e-3 z 14-35 w zestawie, zapytaj, może "popsują" zestaw?
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Willow,chcac przyspieszyc realizacje zamowienia znalazlem sprzedawce ,ktory za 14-35 z zestawu -czyli bez kartonu na obiektyw i bez mozliwosci Cash Backu, za sam obiektyw chcial 6999zl....
    Czekam na realizacje zamowienia jednak cierpliwie bo zamowienie zlozylem po satysfakcjonujacej mnie cenie i mam potwierdzenie zlozenia zamowienia.
    ------------------------------------------------------------------------------------------

EuroLiberty
    Gość
    Willow,chcac przyspieszyc realizacje zamowienia znalazlem sprzedawce ,ktory za 14-35 z zestawu -czyli bez kartonu na obiektyw i bez mozliwosci Cash Backu, za sam obiektyw chcial 6999zl....
    Czekam na realizacje zamowienia jednak cierpliwie bo zamowienie zlozylem po satysfakcjonujacej mnie cenie i mam potwierdzenie zlozenia zamowienia.
    Matko jedyna. 6999zł !!! W fotozakupach masz za 6550zł i jeszcze zwrot od Olympusa. Mocno prawdopodobne, że potwierdzą zamówienie. Oni również składają zamówienie. Jeśli OP potwierdzi im zamównie, to je zrealizuje po starych cenach.

Ten obiektyw musi miażdżyć konkurencję dokumentnie i pod każdym względem. Jeśli podniosą jego cenę do około 8000zł, to będzie kosztował tylko z tysiaka mniej niż duet 14-24 i 24-70. Chciałbym móc nim popracować, bo zapewne jest, to kawał dobrego szkła. Może z czasem ktoś ze Szczecina będzie w jego posiadaniu.

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    dlaczego nie kupisz tego z allegro, to 2 miesięczny obiektyw?
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5