...mi się najbardzie podoba fotka 12...
...mi się najbardzie podoba fotka 12...
Olympus E-410 /ZD 14-42mm / ZD 40-150mm / ZD 70-300mm / om 50mm 1\8f
dziękuję za komentarze. Kolejna i ostatnia porcja z Egipskiej sesji, przy okazji chcę napisać, że (pewnie ze względu na moją amatorszczyznę) bezprzewodowe sterowanie lampą było udręką. Odpalało co dziesiąte ujęcie (fotocelę miałem ustawioną zawsze w stronę aparatu), a jak chciałem zrobić zdjęcie z dołu było jeszcze gorzej.
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
Witam
17 bardzo mi się podoba. Nie przeglądałem dokładnie wcześniejszych dlatego odniosę się tylko do ostatniej serii. A tutaj właśnie nr 17 wydaje mi się najlepszy. Gdyby jeszcze stopy były bose...
Pozdrawiam
wstawiam jeszcze trochę z wakacji
21. Luxor - przed wejściem do Karnaku
22. świątynia królowej Hatszepsut
23, 24, 25 Kair
mile widziane uwagi
poprzednie zdjęcia bez odzewu, no nic, próbuję dalej. Dwie dziesiejsze fotki rolnika (jechalem nad wode na zachod slonca, ale nie zdazylem :]). Jedną z nich dałem też do galerii - teraz jak patrzę na nią to dochodzę do wniosku że się pospieszyłem, ale trudno - najwyżej wyrzucę.
zdjęcia 12, 16, 17 wystawić w galerii ... PIĘKNE!pozdrawiam
Zdjęcia z ciągnikami świetne są, ale mi jakoś brakuje kontrastu i wyraźnych barw![]()
E-510 Double Zoom Kit! || http://dw4463757.digart.pl/
Z przyjemnością przejrzałem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
dziękuję za komentarze - miło że się ktoś odzywa. Zachęcony, wstawiam jeszcze cztery. 28 w wersji bw od dawna wisi u mnie w galerii, ale nie mogę się zdecydować która wersja jest ładniejsza- może podpowiecie. Oprócz tego jeszcze raz ciągnik, przystanek autobusowy robiony kitem+ konwerter wide. i widoczek - po lewej stronie musiałem występlować budowany dom, widać?
ostatnią fotkę postanowiłem poddać obróbce na warstwach i trochę zmienić kadrowanie. Może ktoś oceni która wersja lepsza, lub mniej zła?