Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: DIWA dla E3

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Lailonn Zobacz posta
    Ciekawe co na to fanboye C i N ;p
    Czego się spodziewasz? Może będę w stanie zaspokoić Twoje oczekiwania hihihihihi

Swego czasu SONY dostało złoty medal DIWA za A100. To było rok temu. Jak to się ma z oferowanymi najwyższej jakości technologiami nie wiem. Wiem jednak, że te medale przyznają "niezależne" (to jest najzabawniejsze) portale z branży. Wśród tych portali jest między innymi nasze fotopo... I zapewne na te oceny nie mają wpływu takie cykle jak "OLYMPUS E-3 serwis specjalny", bo przecież serwisy robią to bezinteresowanie pamiętając o swojej "niezależności"

By nie było, że dotyczy to tylko Olympusa. Dotyczy to wszystkich firm. Jak firma uderza z kampanią marketingową to po ilości reklam na portalach można przewidzieć jaki produkt dostanie kolejny złoty medal

W 2009 stawiam na złoty medal dla SONY za A350. Chociaż w tym przypadku rozwiązanie z LV zasługuje na jakieś wyróżnienie.

Pozdrawiam...

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez The z00m Zobacz posta
    Czego się spodziewasz? Może będę w stanie zaspokoić Twoje oczekiwania hihihihihi

Swego czasu SONY dostało złoty medal DIWA za A100. To było rok temu. Jak to się ma z oferowanymi najwyższej jakości technologiami nie wiem. Wiem jednak, że te medale przyznają "niezależne" (to jest najzabawniejsze) portale z branży. Wśród tych portali jest między innymi nasze fotopo... I zapewne na te oceny nie mają wpływu takie cykle jak "OLYMPUS E-3 serwis specjalny", bo przecież serwisy robią to bezinteresowanie pamiętając o swojej "niezależności"
    hih przed e-3 był specjalny serwis nikona

Nie ma sie co rzucać. Jest jak napisałem wyżej. kto wie co kupuje, to i tak kupi to co mu odpowiada niezważając na nagrody, które sa napędem dla szarego uzytkownika.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta

Nie ma sie co rzucać. Jest jak napisałem wyżej. kto wie co kupuje, to i tak kupi to co mu odpowiada niezważając na nagrody, które sa napędem dla szarego uzytkownika.
    OOOOOOOOOOO to chyba czas na zmiany!
    "SZARYCH UZYTKOWNIKÓW KLUB"
    Pozdrówka.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Akurat klubowicz to szary użytkownik nie jest
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Wspominałem, że to dotyczy wszystkich firm. Wczoraj Nikon, dzisiaj Olympus, a jutro SONY.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    No i co chcecie. Dlaczego Olek ma odstawać on innych. Niech ma a co.
    . Poza tym E-3 chyba bardziej na to zasługuje niż A100, czy teraz A350
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    diwa, dima, samochod roku itp - jeden pies ... dali najwiecej kasiory, napili sie za kase olka to i jest nagroda

w dzisiejszym swiecie, pelnym marketoidalnego bełkotu, w nic takiego, jak "cos tam naj roku" nie uwierzę
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez cra3y Zobacz posta
    diwa, dima, samochod roku itp - jeden pies ... dali najwiecej kasiory, napili sie za kase olka to i jest nagroda

w dzisiejszym swiecie, pelnym marketoidalnego bełkotu, w nic takiego, jak "cos tam naj roku" nie uwierzę
    Czy ja wiem... Mam w domu komumny (satelitki) B&W 301 i jak juz kupiłem to chyba też miały jakas nagrode (nalepka itp itd) moze nawet tez diwa. Nie kupilem ich dla nagrody, ale po paru godzinach osdsluchu w 2 roznych studiach. Graja swietnie choć oczywiście byly wtedy i ładniej grające ale oczywiście już duzo droższe. Nie wiem jaki jest sklad komisji i co oceniają i oczywiście kazda nominacja jest dyskusyjna, ale nagroda to nagroda a Olek ich potrzebuje żeby podnieść prestiż marki. Zarabia sie na najtanszych aparatach ale trzeba miec jakies popracie w postaci nagród i wyróżnień aby miec argumenty do walki z konkurencją.
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar Don Pedro
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cokolwiek by nie powiedziec na temat róznych stowarzyszeń przyznających nagrody branżowe, to faktem i to powszechnie odnotowanym pozostaje, że doceniono Olympusa, a może i cały system 4/3 który lansuje Olek. Tak 3-mać! Im większy prestiż, tym bardziej licze na w miarę szybki wypuszczenie przez Alexandra taniego, dobrego/ bo to Olympus i inaczej byc nie może/ bardzo szerokiego zooma odp. dla 35mm 18-36, zaś nowinki typu wykrywanie twarzy, czy w przyszłości śledzenia przez aparat od startu do mety przyszłego mistrza olimpijskiego mnie nie pociągają, no może tyle, o ile.Pozdrawiam.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Płock, Poland, Poland
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria