389. Modraszek ikar
389. Modraszek ikar
Modraszek piękny.
Macie zdrowie do tych robali... Próbowałem kiedyś sam ale jakoś takoś mi przeszło.
Robale są wredne, mogą skoczyć do gardła i przegryźć aortę.... Jakiś skakun czy inny krwiopijca![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ten żarłoczny pająk od lisiejjamki, to w kagańcu powinien chodzić w czasie sesji![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Faktycznie pająk ten wygląda jak maszyna do uśmiercania i do tego przybrał pozę wieży oblężniczej. Motylek wraz z otoczeniem złagodził odbiór poprzedniego zdjęcia.
pozdrawiam Wiejo
390. Moje jeszcze cieple słoneczko
Arcyciekawy moment fachowo ukazany.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję za odwiedziny i komentarze
391. Pierwszy w tym sezonie qń
Qń doskonały, strach pomyśleć jakie będą kolejne![]()
Ze słońcem gorzej. Może trochę za ostre, może za doskonałe, ale przeciętnie zdolny grafik stworzy taki obrazek w pięć minut i nie będzie potrzebował ani prawdziwego słońca, ani prawdziwych chmur. Tak umiera fotografia![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ma rację na tym jeszcze można posiedzieć i się pobujać. Jak się rozkwitnie i przeobrazi to Qń będzie to raczej omijał. Fajny kadr.
pozdrawiam Wiejo