mam wrażenie, ze ja tu głos już oddałem ale , już tak nie jestem pewien....?
Zdjęcie 1 - A56
Zdjęcie 2 - aang
Zdjęcie 3 - APZ
Zdjęcie 4 - DzejPi
Zdjęcie 5 - gulasz
Zdjęcie 6 - helmuth
Zdjęcie 7 - henry1
Zdjęcie 8 - Koriolan
Zdjęcie 9 - koronax
Zdjęcie 10 - Marek61
Zdjęcie 11 - paparapa
Zdjęcie 12 - Staryman
Zdjęcie 13 - Wiejo
mam wrażenie, ze ja tu głos już oddałem ale , już tak nie jestem pewien....?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Na górze tabelki w prawym górnym rogu będzie info o ilości głosujących i o tym że oddałeś głos ( jeśli go oddałeś).
Dzięki jest!![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez stpman ; 24.05.20 o 19:59
Dziękujęza uznanie w tak zacnym towarzystwie. No i dziękuję Antonio Gaudiemu, który tworzył takie cuda.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Gratulacje dla zwycięzcy !!!![]()
Dzięki, ze nie głosowaliście na moje "dzieło" przynajmniej nie muszę wymyślać kontrowersyjnego tematu.![]()
Niech inni się tym męczą.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gratulacje dla koriolana i paparapy
Dziękuję za głosy na moje zdjęcie.
Cieszy mnie, że "mój" temat obrodził ulubionymi przeze mnie zadziorami a na dodatek zainteresował wielu głosujących o czym może świadczyć spora frekwencja.
Moim faworytem "od pierwszego wejrzenia" był paparapa. Jego zdjęcie to jest to co lubię, na co po cichu liczyłem zapodając temat- typowy zadzior z uwzględnieniem symetrii.
Długo też przypatrywałem się zdjęciom koriolana, gulasz i Marka61. Niestety ilość możliwych do przyznania głosów była ograniczona i ostatecznie mój głos dostał koriolan.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gratulacje dla zwycięzcy. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.
Gratulacje dla zwycięzcy, helmutha i pozostałych uczestników.
Dzięki za głosy.