Gratulacje dla zwycięzcy![]()
Gratulacje dla zwycięzcy![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 17.03.20 o 12:26
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pooglądaj sobie... https://www.google.pl/url?sa=i&url=h...AAAAAdAAAAABAE
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak jest i tak musi być . Ilu ludzi , tyle gustów i upodobań lub awersów![]()
Gratulacje![]()
- Konkurs popRAWka
WEŹ UDZIAŁ!
- N D7500 + S10-20 F/3,5 + S17-50 + S18-35 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 || FotoPro Traveller TT-1 (x4i) || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec + stary Olympus pod wodę
- Flickr Pstryk
Gratulacje dla autorów nagrodzonych prac.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
To jest kwestia przyjętej konwencji. Mam ten komfort, że mam aparaty z różnymi filtrami. W zależności od potrzeby wybieram Raw-a z potrzebną mi częścią widma świetlnego.
W mojej galerii znajdziesz parę ocalałych w niej moich Irenek. Ja się bawię w podobny sposób. Z założenia fotografia w podczerwieni jest fotografią z zarejestrowaną częścią widma. Ją się po to robi by potem ta resztką światła manipulować. Ja to lubię, niektórym się to nie podoba.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro