hehehe...kolega TM. zasugerował trunki? nie, to nie otwieracz ale podejrzewam, że może i dało by się tym przedmiotem otworzyć piwowszak solidne to było..
T.M -tak, to się przekręcało ale służyło raczej do wybierania a nie do odblokowywania![]()
hehehe...kolega TM. zasugerował trunki? nie, to nie otwieracz ale podejrzewam, że może i dało by się tym przedmiotem otworzyć piwowszak solidne to było..
T.M -tak, to się przekręcało ale służyło raczej do wybierania a nie do odblokowywania![]()
Ostatnio edytowane przez junak20 ; 27.02.17 o 20:26
Na zakończenie poprzedniej zagadki:
To zapewne bohater narodowy Albanii - Jerzy Kastriota, ma chyba kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt podobnych pomników w całym kraju.
Na takie zagadki lepsze miejsce było tutaj : https://forum.olympusclub.pl/threads...ght=zgadywanka
Pozdrawiam![]()
Gratuluję! Wiedza historyczna czy koneser brandy? Myślę, że flaga nie była potrzebna.
Nie znałem tego wątku ale zdecydowanie bardziej odpowiedni. To go w takim razie zaraz reaktywuję, szczególnie, że nie "dycha" już od dawna.
pozdrawiam
Tomek
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Albo to się podnosi do pionu i jest to uchwyt na końcu śrubki do wkręcania jej. Gdzieś to tu leży na tym biurku.
..hehehe.. duże prawdopodobieństwo, że miałeś to w łapkach, myślę nawet, że znasz to prędzej niż gumę arabską... jak już pisałem: służy to do przekręcania w celu wybierania...
Ostatnio edytowane przez junak20 ; 27.02.17 o 22:53
niechoć te przedmiot też może budzić... emocje, bo to kawałek historii.. no koledzy z forum.. nikt nie kojarzy???
część samowyzwalacza od aparatu analogowego?
Karol + Olek + kilka szkiełek