Ostatnio edytowane przez apz ; 20.04.16 o 00:35 Powód: literówka
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo mi przypadły do gustu te z mgiełką![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
FOTA A jest najlepsza ale chyba powinno być zrobione trochę bliżej i powinieneś komuś w pole na prawo wejść. Ja osobiście chciałbym te krzyże równie subtelne ale bardzie wypływające z kadru
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cześć,
Wg mnie A - najlepsze - jest skadrowane bardzo zasadnie, mamy krzyże na drugim planie, jednak w rzeczywistości to kadr składa się z całej 'chmury' drzew wokół krzyży, z kapliczki pomiędzy (krok w lewo lub prawo zasłoniłby ją zupełnie) oraz z drogi - jakże ważnej, zakręconej, z balansem czerwieni wobec zieleni po jej drugiej stronie, i prowadzącej widza do tego zagajnika - aż chce się zacytować 'Klasyka':
„Kiedy wjechali na wyniosłość drogi, oczom ich ukazał się las”. ...
...
...
„Oczom ich ukazał się las… krzyży”.
Bardzo dobra fotografia, brawo!
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 20.04.16 o 15:14
Dzięki za odwiedziny.
365@115
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
365@114A ja wybieram, ładnie poukładane w kadrze jest.
Zdecydowanie 114A...te krzyże między drzewami świetne !
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Podobają się te mgiełki.
Pozdrawiam.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
I dla odmiany początek kwietnia, poźniej nie byłem tam jeszcze...
365@116 Przykro mi bardzo, ze Was zamęczam, ale lubię to miejsce.