słomiane gites
słomiane gites
Jacek
Słomki wymiatają!!! a Twoja pomysłowość jeszcze bardziej !!!! zafundowałeś sobie jakiś specjalny plener żeby takie efekty osiągnąć?
Czy robiłeś nie ruszając tyłka z domu?![]()
i powiem Ci, że od razu zachciało mi się na nowo bawić witrażami. Te słomki wyglądają jak witraż złożony z kaboszonów i mnie wzięło. Dla mnie są bombowe!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Paczka słomek, dwie latarki i trochę światła z żyrandola
Wiecie co? Wczoraj robiłem foty na odwal i chyba wyszły lepiej niż te dzisiejsze na trochę lepiej
903.
904.
905.
906.
907.
908.
909.
910.
911.
912.
913.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A dzisiaj pobawiłem się w ogrodnika bo dorwałem jednego kwiatka
914.
915.
916.
917.
918.
919.
920.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
dla mnie 14,15 i 17.... wyhodowałeś fajną roślinkę, stworzyłeś nowy gatunek.... sprzedawaj na prezent pod choinkę![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Swego czasu popełniałem jakieś tam foto seppuku na wkrętach. Ostatnio znalazłem jeszcze kilka fot, które zrobiłem sobie bo chciałem zobaczyć jak one wychodzą w wodzie. Miałem plany aby to pociągnąć ale skończyło się na planach to chociaż wrzucę dwie co jako tako do pokazania się nadają
921.
922.
Dorwałem ostatnio małe BMW z Burago. Do czegoś je wykorzystam ale jeszcze nie wiem do czego, a że jest dość fotogeniczne to tak na szybciutko strzeliłem sobie kilka jego fot
923.
924.
925.
![]()
drugie wkręty mi się i zabawa z autkiem tyż![]()
Mix przeróżny tego co było jest i może będzie
926.
927.
928.
929.
930.
![]()
Zdjęcia 928 i 929 tłumaczą skąd Twoje pomysły.![]()
Ooo... Mam sygnaturę
ten niebieski mnie porwał![]()