Zimno mi się zrobiło po ostatniej serii ...brr ale taaaaka zima może być.
U nas " dalekiej " północy będzie pewnie ciapa a nie śnieg.
Zimno mi się zrobiło po ostatniej serii ...brr ale taaaaka zima może być.
U nas " dalekiej " północy będzie pewnie ciapa a nie śnieg.
Jacek
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
no taaaaaaaaaką zimę to ja lubię, ale tylko na takich obrazkach. Poproszę więcej na ekranie a mniej w realu![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Śniegu narazie mało, ale zaczyna to wszystko fajnie wyglądać![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Dobrze, że wrzuciłeś te zdjęcia. Zawiozłem narty do ostrzenia. Dzięki![]()
Czy mógłbyś jeszcze wrzucać takie piękne zdjęcia przed każdym weekendem w styczniu? Bo oczy bym nacieszył a przy okazji sprawdził warunki narciarskie![]()
![]()
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
[QUOTE=alnico;1230554]Dokładnie tak i o ile wiem tam też wychodzi się na pole
---------- Post dodany o 07:51 ---------- Poprzedni post był o 07:50 ----------
Mocie recht, jeżech stela, i cosi o tym wiym i tak: wychodzym na pole, a zamiast mówić, czy godać jak Hanysy, to rzondzym.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Czekam niecierpliwie aż napada, byle tylko w górach
Maksymalnie było po kolana tam gdzie nawiało, trzeba było przecierać szlak między Małym Skrzycznem a Malinowską Skałą:
593.
594.
595. Malinowska Skała po prawej
596.
597. Po lewej Babia, po prawej Pilsko a pomiędzy Taterki
598.
599.
cd. gdy znowu wybiorę się w Beskid![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pięknie, Panie, pięknie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.