moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Fontanna rewelacyjna.... Fajnie, że ludziom się chce odbudowywać takie rzeczy zniszczone przez barbarzyńców.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
trochę to trwało zanim odbudowali, powstawała w częściach, które stopniowo dodawali aż w końcu skompletowali całośći chwała im za to.
Ta fontanna POTOP w Bydgoszczy i mnie zachwyciła swego czasu a na dodatek mam niezapomniane aczkolwiek niezbyt miłe wspomnienia z focenia jej. Kiedy próbowałam ją focic z wielu różnych stron, a na ławce dalej siedziało jakichś dwóch meneli, to jeden z nich do mnie przylazł i zaczał się kłócić, że nie mogę fotografować bo on tam siedzi i nie chce być na zdjęciu. Dopiero informacja, że wzywam policję go ode mnie odsunęła na bezpieczną odległość....
---------- Post dodany o 21:38 ---------- Poprzedni post był o 21:37 ----------
a ja już myślałam, że to nasz prezydent sobie nowy wystrój zrobił![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs