Ciekawie pomalowany. Jak popatrzyłem na zdjęcie to pierwsza moja reakcja była taka że pomyślałem że coś chyba chyba zdjęcie nie do końca się załadowało. Hheheh.
Ostatnio edytowane przez Operator ; 27.07.15 o 21:45
Zestaw ciekawy.
Jakoś nie rozumiałem i nie rozumię idei tzw. "miejskiego" kamuflażu - dla mnie on raczej demaskuje (czy to sprzęt czy to ludzi), a nie maskuje. Jakby jeszcze przy tym zestawie kolorystycznym był podobny do rodziny wzorów kamuflażu A-Tacs to jeszcze może byłby do zaakceptowania, ale taki powiększony Cadpat to nie...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Bo to jest miejski kamuflaż do miast po ataku jądrowym![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Też jestem tego zdania, dlatego został wrzucony.
Niestety chyba nic lepszego jak do tej pory nie wymyślono.
Z początkiem lipca odbył się w Bielsku-Białej jeden z największych zlotów pojazdów militarnych w Polsce, a mianowicie ''Operacja Południe''. Myślę, że warto zaprezentować co ciekawsze konstrukcje, które tam pokazano. Na początek jeden z kultowych motocykli produkcji byłego ZSRR - KMZ Dniepr K-650 w egzotycznym malowaniu.
![]()
O ja cie...... chcem takiego...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Z ciekawości spytam, czy można coś takiego kupić w USA? Nie chodzi mi o prywatny import.
C.d. ''Operacji Południe'' - proszę wybaczyć przepały na focie, którą wstawiam, ale niestety nie posiadam lepszej. Nie zdążyłem sfocić tego sprzętu z innej strony, bo wkrótce znalazł się właściciel, który odjechał nim w siną dal. Zdecydowałem się wrzucić ten pojazd, bo jest raczej rzadko spotykany i mało znany (poza zainteresowanymi). Mowa o amfibii ŁuAZ-967M niegdyś produkowanej w Łucku (obecnie Ukraina).
![]()