Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
ja tam wole cieplejsze kolory![]()
o łowieckach się nie wypowiem - ale jak były to pewnie zdjęcia są i może yamada je udostępni szerszemu gronu
kolejne foty super !!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Właściwy człowiek na właściwym miejscu![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Bo ten zamek, to tak jak byc w wawie i pkin nie zobaczyc nawet.
Swoją droga, po długiej drodze człowiek wychodzi z samochodu, i widzi obrazek jak z bajki.
A podróż tez jest piekna.
Kylerhea.
Taki przykład gdzie warto zajechac. Juz na isle od skye.
Nie dlatego ze tam cos jest specjalnego, ale droga...
Droga jest niesamowita. Ja wszystkie boczne drogi, szerokości 150cm wijące sie na zboczach wsród szczytów.
Zapiera w piersiach oddech taki widok.
A wrócić warto promem...niby kawałek i bilety trza kupic, ale taniej niz jechac ta sama droga.
A i widoki fajne...
Tak podpowiadam jakby ktos jechał
Dawaj kolejne foty i opisy przygód.
Bo o przygodach niewiele pisałeś...
A tam whisky maja cudowna, bo torf u nich specjalny. Warto zajechać i łyknąć kielunio.
No i na plazy, na skałach odciśnięte sa łapy dinozaurów...ciekawostka taka.
Ostatnio edytowane przez urzyszkodnik ; 3.07.15 o 09:12
Jedziemy dalej, zatrzymujemy się po drodze przy starym cmentarzu. Wrzucam sfoconą gablotkę z opisem miejsca. W pewnym momencie zacząłem je focić by mieć łatwiej opisywać co się widziało
![]()
95.
96.
97.
98.
99.
100.Kawałem za cmentarzem widać na wzgórzu ten oto kamień. Poszliśmy zobaczyć co to. Okazuje się, że to ustawiony jeszcze przez piktów kamień, na znak, że zamieszkali w tym miejscu.
1021
![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Dojeżdżamy do pierwszego z wybranych na ten dzień miejsc. Pogoda mało ciekawa. Na szczęście nie pada. Zamek Dunvegan stanowiący siedzibę klanu MacLeodów już od początku XIII w. W zamku nie wypada, tak wypada robić zdjęć. To nadal całkowicie prywatna własność. Każdy kto wchodzi proszony jest grzecznie o niefotografowanie. I muszę przyznać, że nikt nie focił. a było dużo zwiedzających.
102.
103.
104.
105. Na małych wysepkach wylegują się foki. można za 6 funtów wykupić rejs łódką w ich pobliże lub tak jak my wybrać się na daleki spacer i po podglądać je z brzegu.
106.
![]()
Tu ładnie, u Bodzipa fajnie, chyba się nie rozdwojęDobrze, że można oba wątki sub subskrybować
. Ciekawe opisy i fajne zdjęcia. Pozdrawiam!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Fajne, ciekawe dwie kolejne wrzutki.
Ciekawe ile taxu płacą za taki zameczek.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony