Ale zeby zaraz Tczew palic dla dobrego zdjecia... masz ty rozmach
1 i 3 wymiata- te same rekwiztyty, ale jakze odmienne historie.
Ale zeby zaraz Tczew palic dla dobrego zdjecia... masz ty rozmach
1 i 3 wymiata- te same rekwiztyty, ale jakze odmienne historie.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Ślubniaki i okołoślubniaki okienne i drzwiowe bardzo mi smakują.
Fota ślubna ścienna dużo mniej. Dlaczego? Myślę, że dlatego iż jest ta aranżacja znacznie bardziej natarczywa, woła do mnie - widzu tu patrz, to mam na myśli, nie zgub się przypadkiem. Ja za taką przejrzystą instrukcją odbioru nie przepadam, może dlatego...?![]()
Tokinko, cieszę się, że nie wszystkie są dla Ciebie natarczywe. Rozumiem o czym piszesz, znam ten stan![]()
Interesujące te ślubniaki, fajnie wykorzystałaś rekwizyty, a tak w ogóle to lubię Twoje podejście do fotografii.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez apz ; 29.03.15 o 22:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To z pukającym do jednych drzwi i nasłuchującym odzewu gościem zrobiło na mnie największe wrażenie. Pomysłowa, estetycznie wdzierająca się do wyobraźni aranżacja z suknią ślubną na drugich drzwiach wiszącą. Fotka niesie wiele skojarzeń, dopina w głowie przypuszczenia, scala obrazem domysły, dychotomizuje i zaraz potem wyjaśnia.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 29.03.15 o 22:49
Trochę zapuściłam wątek, oj wstydDziś kilka wariacji z pewnego ogródka. To nie seria, ot, luźno powiązane tematycznie
![]()
Świetnie, tego właśnie mi brakowało![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Scenariusz odjechany jak zwykle, Twoje kury obrosły legendą, ślubniaki mam ciągle w pamięci a teraz sesja kąpielowa.
Niewyczerpane źródło pomysłów![]()
Jacek