cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O rany, Bodzio - zarąbiste to coś przecięte na pół
P.S. A co jest dziwnego w dębowym stole?
Bodziu, od tej strony cię nie znałem. Doskonale ci to wyszło. A'propos zawsze mnie zastanawiało skąd wiadomo że w kamulcu, w środku są takie skarby?
The question is: What is a Mahna Mahna?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty sepi19.
Kolejne będą już ze zbiorów córki. W większości to okazy z uczelni, od kolegów, zakupione... czasem z całego świata. Niestety nie wszystkie mam oznaczone, to te będę na końcu prezentował i pytał
Ametyst z Brazylii
![]()
Bodzio.Jestes pewny tej grubosci tarczy diamentowej??Moze 2,5 mm
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak Mirku, nie pomyliłem się. To tarczka średnicy 10 cm, bardzo giętka i elastyczna. Pełny okrąg bez nacięć. Sama krawędź pokryta jest pyłem diamentowym.
Jak się wykuruję i zawędruję do garażu, to Ci pstryknę fotkę.
Ciąłem kamyka w ten sposób:
Tarczka do wiertarki, wiertarka w statyw, statyw do imadła. Nad tym butelka z wodą i zestaw do kroplówki od Marysi. Regulator obrotów wiertarki zmajstrowany ze ściemniacza pokojowego.