Wg mnie na 99% mała lampka będzie w zestawie. To, że 43rumors podali cenę za dodatkowe akcesorium, jakim jest FL-LM3 nie oznacza, że w zestawie nie będzie lampy - czy to właśnie tej FL-LM3 czy FL-LM2, która była z pierwszym E-M5.
Wg mnie na 99% mała lampka będzie w zestawie. To, że 43rumors podali cenę za dodatkowe akcesorium, jakim jest FL-LM3 nie oznacza, że w zestawie nie będzie lampy - czy to właśnie tej FL-LM3 czy FL-LM2, która była z pierwszym E-M5.
FL-LM2 to był de facto sam palnik. Zasilanie i sterowanie odbywało się wyłącznie z korpusu. FL-LM3 wyglada na małą lampkę ale jednak z własnym zasilaniem i pewnie ubogim ale jednak własnym sterowaniem.
Ja bym za taką lampkę z palnikiem ruchomym w dwóch osiach nawet zapłacił dodatkowo, gdyby tylko była sensownie wyceniona, a cena aparatu uwzględniała to, że w zestawie nie ma lampy.
Czyli patrząc na to realnie pewnie nie będę miał nawet szansy kupić...![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Teraz na tym to polega, żeby klientowi wcisnąć stosukowo tanio towar, ale ogolony do minimum, a później złoic mu skóre na niezbednych dodatkach lub w trakcie eksploatacji.![]()
Jest wyciek pełnej? specyfikacji technicznej.
Ciekawe czy brak 25/50p wynika z faktu, że przeciek jest ze strefy ntsc?
Baaardzo cieszy 77 megabitów, zobaczymy jak w praniu, jeśli nie będzie "wad ukrytych" czytaj kastracji w wideo, Panasowi wypadł odwieczny as z rękawa.
http://www.43rumors.com/ft5-full-e-m...her-resistant/
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 28.01.15 o 18:20
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.