Pojawił się w ofercie Interfoto: http://allegro.pl/interfoto-olympus-...969353028.html
Pojawił się w ofercie Interfoto: http://allegro.pl/interfoto-olympus-...969353028.html
Tento post je odeslan s počitače a preto neobsahuje original podpisu
Zdjęcia : Blog o fotografii i sprzęcie
Ostatnio edytowane przez apz ; 7.01.15 o 21:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
gwarancja tylko 6 miesięcy... ostatnio coś zaczęło mi stukać w pierścieniu 12-60 był po gwarancji za naprawę zapłaciłem 700 zł... długość gwarancji ma baaaardzo duży wpływ na cenę...
---------- Post dodany o 20:36 ---------- Poprzedni post był o 20:34 ----------
Interfoto znam od lat... bywam u nich, kupuję, wymieniam i sprzedaję... to dobra firma... nie oszukają i nie naciągną...![]()
Zakup obiektywu z innych źródeł jest chyba możliwy, bo np. od dość dawna oferuje go na Allegro "notopstryk". Ale jak wiecie, nie o to chodzi. Muszę niestety stwierdzić, że nowy sprzęt Olympusa dobrze mieć na gwarancji - serwisowałem już zarowno E-M1, jak i jeden z obiektywów m4/3 (serwis działa na szczęści bardzo sprawnie).
Ostatnio edytowane przez WUJEK MARO ; 8.01.15 o 09:11
Full speed ahead!
Po prostu jeśli pojawia się na Alle z innych źródeł, to z reguły w krótkim czasie jest dostępny u oficjalnych dystrybutorów. Ale gwarancji nie dam![]()
Tento post je odeslan s počitače a preto neobsahuje original podpisu
Zdjęcia : Blog o fotografii i sprzęcie
dziwne jest to że długość gwarancji w interfoto spadała teraz do 3 miesięcy? to kiedy był debiut tego szkła? nie posiada on 2 letniej gwarancji? powinien mieć przecież jeszcze półtoraroczną gwarancję fabryczną jeśli był jednym z pierwszych... nie czaję tego...
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
A słyszeliście, że pod koniec lata ma pojawić się rybie oko od olka ze światłem 1.8?
---------- Post dodany o 23:02 ---------- Poprzedni post był o 22:11 ----------
no właśnie... generalnie jest deficyt tego szkła na rynku oly sklep go nie ma, cyfrowe.pl też... fotozakupy coś piszą że w ciągu 3 dni dostawa ale im nie ma co wierzyć bo czeka potem człowiek tygodniami...