Strona 286 z 326 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.851 do 2.860 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Bardziej to odbieram jako wykłady niż zawody, stąd brak dynamiki mnie nie razi, bardziej grają twarze, skupienie słuchaczy. Ciekawe.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    trenowałeś coś z tych rzeczy ???
    Trenowałem. Karate tradycyjne. Zacna wszechstronna dyscyplina.

---------- Post dodany o 05:40 ---------- Poprzedni post był o 05:39 ----------

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Bardziej to odbieram jako wykłady niż zawody,
    Takie wykłady zazwyczaj mają w sobie mnóstwo praktyki i dynamiki im nie brakuje.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Dziwna sprawa.Malwarebytes wersja pro blokuje mi pokazywanie zdjec w Twoim watku i informuje,ze ""Szkodliwa strona benart....zostala zablokowana i to od niedawna zawsze.
    Typ Outbunt typ 0 i podaje ip 87.98.xxx.xx
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.11.14 o 10:49

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Podczas seminarium była praca nad kopnięciami, uderzeniami i rzutami, ale też bardziej statyczna - nad dźwigniami. Stąd też zróżnicowana dynamika na zdjęciach.
    Dobierając zdjęcia do pokazania w wątku starałem się przedstawić przekrój tego spotkania.
    Hap Ki Do natomiast jest faktycznie bardzo dynamiczne ze względu na duże zróżnicowanie technik.

Gulasz, ten chłopak po prawej to Nick Price z Australii.

Mirek, od jak dawna jest ten problem?
    Jeśli u kogokolwiek z oglądających pojawia się to samo, proszę dać znać.

Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i jest mi naprawdę miło, że materiał się podoba

---------- Post dodany o 13:01 ---------- Poprzedni post był o 11:44 ----------

Gulasz, dopiero teraz zauważyłem Twoje pytanie dotyczące różnicy pomiędzy Aikido i Hap Ki Do.

Otóż, Hap Ki Do ze swoimi dźwigniami, rzutami, zejściami itd jest bardzo podobne do Aikido. Bierze się to stąd, że twórca tej sztuki uczył się w szkole Shokaku Takedy, który uczył Aiki Jujitsu. U tego samego mistrza uczył się równie Morihei Ueshiba, twórca Aikido.

Oczywiście są różnice pomiędzy tymi dwiema sztukami. Do Hap Ki Do zostały dołączone uderzenia i kopnięcia, Aikido natomiast uzupełnione zostało o techniki walki bronią białą i elementy Judo. Jest też różnica w strategii walki.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta

Mirek, od jak dawna jest ten problem?
    .
    Nie powiem Ci dokladnie od jak dawna.Zauwazylem to od tygodnia,moze dwoch.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Nie powiem Ci dokladnie od jak dawna.Zauwazylem to od tygodnia,moze dwoch.
    U mnie od żadnej strony nie ma informacji, że dzieje się coś niewłaściwego, jednak sprawdzę to u usługodawcy.

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    U mnie od żadnej strony nie ma informacji, że dzieje się coś niewłaściwego, jednak sprawdzę to u usługodawcy.
    Tez tak mam, blokuje mi Malwarebytes.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Eddie A.jpg
Wyświetleń:	126
Rozmiar:	159,9 KB
ID:	136649
    Ostatnio edytowane przez waruga ; 30.11.14 o 00:09
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Waruga, Mirek, informacja z pomocy technicznej mojego dostawcy jest taka, że przede wszystkim należałoby przejrzeć szczegółowe informacje w logach Malwarebytes, żeby się dowiedzieć jaką część serwisu uważa za szkodliwą, ewentualnie jakie pliki lub katalogi. Jest jednak bardzo prawdopodobne, że program błędnie oznaczył zawartość strony jako szkodliwą.

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Waruga, Mirek, informacja z pomocy technicznej mojego dostawcy jest taka, że przede wszystkim należałoby przejrzeć szczegółowe informacje w logach Malwarebytes, żeby się dowiedzieć jaką część serwisu uważa za szkodliwą, ewentualnie jakie pliki lub katalogi. Jest jednak bardzo prawdopodobne, że program błędnie oznaczył zawartość strony jako szkodliwą.
    No to sprawa prosta.Niech sobie instalna programik i poprzegladaja logi.A moze za bardzo ich obchodzi kto na strone wchodzi na jak dluga skad wchodzi i kiedy byl ostatnio.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    No to sprawa prosta.Niech sobie instalna programik i poprzegladaja logi.A moze za bardzo ich obchodzi kto na strone wchodzi na jak dluga skad wchodzi i kiedy byl ostatnio.
    Spodziewałbym się raczej, że jest to problem programu i jego ustawień, konfiguracji.

BernArt - Moje zdjęcia