170. Ach, tam człek na dole jest! Po dłuższej chwili go zauważyłem, dobre zaskoczenie i daje do myślenia, jacy malutcy jesteśmy...
170. Ach, tam człek na dole jest! Po dłuższej chwili go zauważyłem, dobre zaskoczenie i daje do myślenia, jacy malutcy jesteśmy...
chwilkę mnie nie było.
ale 162 spodobało mi się. 168 i 169 też. dobre pomysły na zdjęcie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Mam nadzieję, że autor wybaczy samowolkę, przeniosłem wątek do oceny zdjęć.
ta alejka super, świetny kadr i jeszcze 171 fajne![]()
171,175 bardzo fajne i alejka z duchem![]()
Gdzie ten Twój wątek przepadł![]()
, teraz trzeba go szukać, a przedtem był na wierzchu.
Ostatnio edytowane przez robtor ; 4.09.14 o 19:38
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Na 171 myślałem, że Ci się żyrandol odbił w szybie, dopiero za moment złapałem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jakie to wszystko dziwne. Prawdę mówiąc(pisząc) 171 w ostatniej chwili uratowałem przed koszem.
175 to już normalka dla mnie, widok z balkonu do którego przywykłem. Najbardziej podobają mi się te trzy środkowe, o których nikt nie wspomniałAlejkę też lubię
Karol przestawił. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie![]()
Żar ma coś w sobie (szczególnie 171), zresztą tam nawet butelki i samochody same toczą się pod górę
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja