5 - nietypowe, nieszablonowe kadrowanie, ja akurat to akceptuję. szpaki fajnie się ustawiły na białej chmurce, wyżej trochę nieba. fajne
5 - nietypowe, nieszablonowe kadrowanie, ja akurat to akceptuję. szpaki fajnie się ustawiły na białej chmurce, wyżej trochę nieba. fajne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciekawe zdjęcia w tym wątku. Będę naukowcem... sportsmenką... a może kimkolwiek, ale zawsze zwycięska i uśmiechnięta![]()
Jerryg3,
Cieszę się, że robisz takie reporterskie wrzuty - i tak przez złotą rybkę, polityczne kadry do meczu - jest ciekawie.
Pojedyncza 5 - mi osobiście właśnie kadrowanie się bardzo spodobało.
'6. Kim będę ...' - pocieszne, choć od-koloryzowanie nie zrobiło z tej serii reportażu, to ostatnie z zestawu podoba mi się najbardziej.
Z niecierpliwością będę sobie teraz obserwował wątek - z nadzieją na kolejne repo-wrzuty!
pozdrawiam,
Szpaki w takim właśnie ujęciu bardzo mi się spodobały. Te zdjęcia z meczu też, chociaż brakuje mi trochę bliskości, abyś był bardziej w centrum wydarzeń (wiem, wiem, pewnie się nie dało)
Ciesze się z Waszych opinii, dziękuję bardzo.
Bronię się teraz pisząc, że jak siedzę na meczach, to muszę siedzieć w jednym miejscu.
Każdy fotoreportaż składa się z kilku ujęć. Każde zdjęcie może być fotoreportażem.
A jeżeli ma się do dyspozycji tylko smarfona i chwilę:
7. Pokolenie :
To ostatnie znakomite. Bardzo mnie się podoba.
Świetne
Dziękuję.
Kiedy jestem zmęczony, niekoniecznie fizycznie, lubię przespacerować się po parku.
Zawszę biorę ze sobą aparat, bo zawsze jest coś ciekawego do zatrzymania w pamięci.
Coś dla siebie, coś do pokazania.
8. Krótki wypad na kwiaty:
8.a
8.b
8.c
8.d
8.e
Zapraszam.