Nie doświetlone bo zdjęcie robione bez lampy i z boku było okno. Podbródek faktycznie mógł zostać![]()
Nie doświetlone bo zdjęcie robione bez lampy i z boku było okno. Podbródek faktycznie mógł zostać![]()
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
[46] Niedziela była ładna to i zdjęcie małżonki nowe
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Zrobiłem dziś kolejne zdjęcie Żonce. Jak Wam się podoba ? Poproszę o opinie. Mi się oczywiście bardzo podoba dlatego je wstawiamciężko mi ocenić pod względem technicznym itp bo jest to jednak zdjęcie do którego podchodzi się emocjonalnie. Z góry dzięki za pochwały i krytykę.
[47]
Dobrze, że nie nazwałeś tego portretem
Podejrzewam, że w założeniu miał to być portret ale coś nie "zagrało". Zadbałeś o tło, ustawiłeś żonę ale to jeszcze trochę za mało.
Światło a raczej jego rozkład na twarzy nie wydobywa jej kształtów (broda, kości policzkowe itp). Twarz jest płaska.
Powinieneś też trochę zamaskować drobne mankamenty cery a przede wszystkim, poprosić żonę, żeby się jednak, do portretu, ładnie uczesała![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za zimny prysznic![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Haha no nie wiem, ona zna tajniki VOODOOJuż laleczkę wyciąga
![]()