Ja również podziwiam.Świetnie uchwyciłeś kolor i fakturę tych skał, oraz kształty, na których załamuje się światło. Całość robi fantastyczne wrażenie.
![]()
Ja również podziwiam.Świetnie uchwyciłeś kolor i fakturę tych skał, oraz kształty, na których załamuje się światło. Całość robi fantastyczne wrażenie.
![]()
co za miejsce, kolory gór powalają. świetne są te amerykańskie wijące się po horyzonr drogi
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Śliczne, pasiaki, aż się gęba śmieje do tych widoków.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzięki za odwiedziny, cieszę się, że fotki się podobają.
Co do imageshack, to kiedyś tam zacząłem wrzucać i tak już zostało. Ostatnio mam też wrażenie, że czasem długo się ładują czego wcześniej nie zauważałem. Może warto spróbować wrzucać gdzie indziej, choć za bardzo nie wiem gdzie najlepiej.
Widzę, że dużo osób wrzuca jako załączniki na forum. Jeśli dobrze rozumiem regulamin to jest tu ograniczenie co do wielkości pliku 640x640 pikseli, 256kilobajtów, ogólny rozmiar załączników 2 MB co już dawno przekroczyłem, ale może źle to rozumiem albo już nieaktualne?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Załaczników w wątkach możesz dać ile chcesz. Ograniczenie to 15 załączników w jednym poście. Rozmiar zdjęcia WYS x SZER nie ma ograniczeń. Jak plik będzie większy niż 1MB, to forum go skompresuje do 1MB.
The question is, who cares?
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
@alnico foty wrzucasz miodzio.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Koszmarki nie koszmarki na krótkie wakacje fajne miejsce. Pogoda zawsze dzwon. 2.5 godz lotu z północy kraju, blisko Grand Canyon i jest bardzo tanio. Za przelot z Chicago czy Nowego Jorku z pobytem w jednym z tych kiczowatych hoteli kilka stów i było czym zapchać np długoweekendową dziurę. Sprzedają pakiety pobytowe za grosze bo wiadomo na co liczą, choć moja małżonka akurat wyszarpała z maszyny zwrot kosztów podruży całej rodzinkiByłem kilkakrotnie a córka zawsze chciała mieszkać w Excaliburze tam w podziemiach : ryceze walcyli o i księżniczki
. Miasto mimo tego całego blichtru nocą wygląda kosmicznie. A i imprez nocnych wszelakiej maści multum.
Relacja z Tatr spowodowała, że wątek poszedł w zapomnienie a zostało jeszcze kilka fot z Zabriskie Point.
Warto tutaj być rano i wieczorem - we wszystkie strony są kapitalne widoki, ale w danej chwili któraś strona jest pod słońce, jak poniżej. Mając słońce za plecami fajnie byłoby widać strukturę gór w tle.
39.
40.
50.
51.
Jak wcześniej pisałem z powodu zamkniętej od południa drogi nie zdążyłem już przejechać wzdłuż Doliny Śmierci i tym samym zobaczyć kilku ciekawych miejsc jak słone jezioro czy znajdujący się tutaj najniższy punkt w Ameryce Północnej - 86 m poniżej poziomu morza. Jest to też najbardziej suche miejsce Ameryki i jedno z najcieplejszych na Ziemi, najwyższa zmierzona tu temperatura to 56,7 °C. Ja zanotowałem jedynie 45 °C, a było to już pod wieczór, niedługo przed zachodem słońca.
52. Rzut oka na dolinę
53. Można tu spotkać piaszczyste wydmy
![]()
Powiem Cie, że piękne te zdjęcia![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||