Nr 1 bardzo mi się podoba. Jak Mirek chwali - możesz być z siebie dumny![]()
Nr 1 bardzo mi się podoba. Jak Mirek chwali - możesz być z siebie dumny![]()
Ciekawe kadry
Udane - tyle że miejscami jest za ciemno (ostatnie) - a w środkowym wdała się w kadr po prawej siakaś osóbka.. Najlepsze pierwsze.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
W sumie kilka fajnych zdjęć jest, Panoramy nie są złe, na pewno w 2 pierwszych za dużo nieba jest. Zapominasz o kontynuacji numerowania. Na pewno będę zaglądał.
! bardzo fajna, trójka też mi podchodzi. Jelenie, piękny widok, ja jeszcze nie spotkałem.
---------- Post dodany o 13:44 ---------- Poprzedni post był o 13:44 ----------
z ostatniej wrzuty to tylko trzecie mi się podoba
To z jeleniem zapamiętywalne![]()
To zdjęcie wymiata, na listopadowy szaft w sam raz...
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Tak dla odświeżenia wątku taki malutki reportaż ze świątecznego halnego... Akurat zapowiadali słoneczną pogodę, no może trochę wietrzną, więc domownicy sami pojechali odwiedzać rodzinęa ja zameldowałem sie o 7 rano w Palenicy Białczańskiej. No i okazało się że to nie był dobry pomysł. W dolinie roztoki trochę rzucało świerkami i z powrotem to już droga zawalona była konkretnie.
Bo wytarganiu się do doliny pięciu stawów, okazało się że jest mglisto na max, pochmurno, a przede wszystkim w porywach wieje tak że trzeba się trzymać podłoża zarówno nogami jak i rękami, żeby nie odfrunąć gdzieś pod Nowy Targ co najmniej. W efekcie nie było jak zdjęć robić bo ręce zajęte. Gdzieś w przerwach w podmuchach na szybko strzeliłem kilka panoramek i zebrałem się do domu. Generalnie nie polecam nikomu takich wycieczek, bo jest bardzo wtedy w górach niezdrowo. Zapomniałem do tej pory numerować więc zacznę od 31.
31.
32.
33.
34.