Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
The question is, who cares?
Eeee - tam się jakieś smęty zapodaje a nocne rozmowy o cycach poparte fotami będą hitem? Toż to przecież przebijemy dwa najpoważniejsze i najpopularniejsze wątki tego forum Co Cię ucieszyło lub wkurzyło i dzieki temu spadnie im oglądalność co może wpłynie, że prowadzący tych wątków będzie mniej marudził. Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
[QUOTE=CzaRmaX;1020652Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie[/QUOTE]
A jako jedna z usług "powiększanie piersi za poprzez przykładanie rąk". Cena 10zł. W przypadku braku efektów, zwracamy pieniądze![]()
The question is, who cares?
Zara przyjedzie walc, znaczysie walec i was wywalcuje, znaczy się wymoderuje za gadanie o cycach i brak fotek o takowych![]()
Normalnie Kaszpirowski![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kaszpirowski to tylko liczył a my będziemy nie tylko liczyć kasę ale i mieć z tego cielesne przyjemności
Mój wątek i pozwalam wszystkim ględzić o czym chcą
Wiecie co? Wstałem dzisiaj lewą nogą ale mi się poprawiło przez to głupie pisanie o cycach. Jednak w cycach jest moc w cycach jest potęga
Co by tu jeszcze dodać? Cyce wszystkich krajów łączcie się!!! Łączcie się w moich rękach![]()
Ględzicie, smaka robicie a fotek nie wstawiacie![]()