Galeryjne naprawdę świetne daje poczucie prędkości. Z ostatniej wrzutki to najbardziej widzi mi sie palenie gumy gdzie kłęby dymu czuć charakterystycznym zapaszkiem a fan motoryzacji nie przejdzie obok niego bez zatrzymania.
Galeryjne naprawdę świetne daje poczucie prędkości. Z ostatniej wrzutki to najbardziej widzi mi sie palenie gumy gdzie kłęby dymu czuć charakterystycznym zapaszkiem a fan motoryzacji nie przejdzie obok niego bez zatrzymania.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo tak zapaszekw końcu było czym oddychać, dym dymem ale jak to mruczy.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
i jeszcze jedno tym razem bardziej, wyciągnięte z gry.
w sumie sam nie wiem jak do tego podejść![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 18.04.10 o 12:17
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Wściekły samochód, to i wściekłe kolorki pasują. Jak dla mnie to dobra obróbka do takiego zdjęcia.
nie da się ukryć że wściekła furmanka, około 500 Nm, przednie kapcie w negatyw, odchudzony od oryginału o jakieś 450kg.
Taztaz, wariacka ta Twoja ostania fura. Wszystko na TakA z tego co piszesz to i kilka kucyków więcej niż cywilna wersja to cudo ma
![]()
Rozumiem że to Twoja kareta na dojazdy do pracy
Tylko uważaj cobyś znowu nie chodził z pancernym zarękawkiem
Jacek
taz, swietna obrobka, swietne zdjecia, no i fura tez![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
został wymieniony silnik na v8 4,4l, nie ma sensu go kręcić ale znając właściciela niedługo to nastąpi,ma zblokowany most, maszynka do driftu. niestety nie moja
fajnie że się podoba, ja jej tak nie pomalowałem już taka była![]()