Moja kwietnica jeszcze z ubiegłego sezonu. A oba Twoje ostatnie zdjęcia najwyższego lotu.
Po kwietnicach czas na gąsienicę:
6294.
Załącznik 245035
6295.
Załącznik 245036
Wersja do druku
Moja kwietnica jeszcze z ubiegłego sezonu. A oba Twoje ostatnie zdjęcia najwyższego lotu.
Po kwietnicach czas na gąsienicę:
6294.
Załącznik 245035
6295.
Załącznik 245036
Dzięki wyszomirze :) Gąsieniczki może mało apetyczne, ale bardzo ładnie podane :grin:
6296. Darownik przedziwnyZałącznik 245046
Ładne światło i naturalna kolorystyka. Też dzisiaj fotografowałem darownika na liściu pokrzywy - i chyba nawet niektóre z tych zdjęć będą bardzo podobne do Twojego (piszę 'chyba', bo zrobiłem dziś sporo zdjęć różnych stawonogów i jeszcze nawet nie miałem czasu ich przejrzeć).
Trzy kadry odorka zieleniaka:
6297.
Załącznik 245056
6298.
Załącznik 245057
6299.
Załącznik 245058
Motyle to jeszcze przyjemnie mi się ogląda, ale reszta to nie moja bajka.
Cóż... każdy z nas ma swoje preferencje. Mnie np. zupełnie nie kręcą portrety lub akty - ale mam świadomość że to moje osobiste upodobania a znaczna część ludzi ma do tych dziedzin fotografii zupełnie inne podejście. Dzięki za komentarz!
Trzy kadry modliszki europejskiej:
6300.
Załącznik 245086
6301.
Załącznik 245087
6302.
Załącznik 245088
Modliszki fajnie "pozują" do zdjęć, a jeszcze w Twoim wyszomirze mistrzowskim wydaniu naprawdę jest co oglądać :)
6303. ŚlizgunZałącznik 245112
A ja się cieszę, że moich rodziców jakoś jednak kręciły akty, jakoś bym nie chciał żyć w świadomości, że zostałem poczęty z obywatelskiego obowiązku, na poboczu miłości do oblechów ... :mrgreen:
Wybacz, cenię Twój dorobek fotograficzny, ale ta niechęć do aktów przy jednoczesnym zainteresowaniu kopulacją owadów, to jakoś tak dziwnie... No w każdym razie dla mnie, ale ja z natury dziwny jestem ;)
Naprawdę ciężko się czyta takie pierdoły, zwłaszcza w wątku fotograficznym. Żeby to jeszcze pisała gimbaza..... I dziwny to mało powiedziane.
Manipulujesz jak zwykle, aby udowodnić swoje tezy. Jedynym stworzeniem na ziemi, które zrobiło z aktu stworzenia szambo jest człowiek..
Nie ważne czy dla zarobku czy dla sportu. U zwierząt jest to akt poczęcia.
Więc zachowaj te swoje "mundrości" dla siebie, bo cię ktoś wyzwie na udeptaną ziemię i skopie ci w..y.
Kolejna seria z modliszka świetna. Modliszka doskonale naturalnie wtopiona w otoczenie i zakomponowana na fotce.
TJ