Tak, tu będą oblechy robale, paskudy, przekąski dla wiadomo kogo :mrgreen:
Wątek za inspiracją nynego - dzięki Przemek :)
Dzisiejszy qń. Cud że się udało. Wiało.
1. Załącznik 153312
Wersja do druku
Tak, tu będą oblechy robale, paskudy, przekąski dla wiadomo kogo :mrgreen:
Wątek za inspiracją nynego - dzięki Przemek :)
Dzisiejszy qń. Cud że się udało. Wiało.
1. Załącznik 153312
Oblechowy wątek - super! Będzie co oglądać :grin:
Qń fajny choć trochę ostrość uciekła :grin:
no to oblechy zaleją nam teraz forum :)
Super kolejny oblechowy wątek :D
Staraj się matrycę równolegle do oblecha ustawiać - odwłoki nie będą uciekać z GO :D
Beda pajaczki, muszki, biedronki, chrabaszcze....i wszystko co natura wymyslila :-)
Nie no, a już tak poukładane było, Bodzio od cerkiewek a od robali Nyny :???:
Dobrze się zaczyna.:mrgreen:
Skoro oblesny wątek, to czy zamiast przymiotników ogólnie wyrażajacych pochwałę nie powinniśmy używać np. Wstrętnie, obleśnie czy paskudnie? Moglibyśmy wtedy pisać takie komentarze np. "zdjęcie jest tak wstrętne, że jak zobaczyła je moja żona to wypadła z domu z tak wielkim krzykiem, że przestały się w okolicy kury nieść... "
na razie jest tylko qń, a qń to ssak :)
ale czekam na dalsze wrzutki :)
Ja mam takiego swojego znajomego, co jak "żonę głowa bolała" to chodził po podwórku i kury po dυpach kopał :mrgreen:
Mój pierwszy "mokry" oblech. Taaak, tylko dla Was wstałem dzisiaj raniutko i ... dylemat: jechać na robale, czy jechać na mgiełki. Taka mgła była, że własnej ręki nie widziałem.
2. Załącznik 153375
Ale szkarada...fuj! do tego mokra cała :wink: :grin:
Gratuluję wątku i życzę owocnych, to znaczy...obleśnych polowań :grin:
Dzięki że wpadacie :)
Piotruś - tu, to ja wiedzę pełnymi garściami będę czerpał od innych, od Przemka w szczególności, ale nie tylko.
Ta ważka to ciekawska była. Wleciała do tubusa obiektywu, stwierdziła, że nie biją, więc spokojnie na gałązkę wróciła :)
Inna wersja tej samej zołzy.
3. Załącznik 153379
Wersja z 3 chyba bardziej mi się podoba, z racji całego owada w GO :)
To jest trudne, nie zawsze się udaje. Wczoraj chciałem strzelić konika, ale był odwrócony dυpą do mnie. Więc dziada obszedłem. Ten się znowu obrócił. Znowu obszedłem, ten dalej tyłek mi pokazuje. Cóż, nie jestem gender :D
Jedna z moich pierwszych udanych fot. Niektórzy już widzieli, inni jeszcze nie, więc pokazuję.
4. Załącznik 153389
Straszne to! Robale atakują z wszech stron...Jeszcze pewnie pająki będzie dawał :shock: Stanowczo się sprzeciwiam...:roll:
Może by być na bieżąco założę wątek kulinarno-oblechowy p.n. " Z robalem na widelcu"... Pewnie Saboor mi by pomógł..:grin:
4. Super - mrówki to trudne modele.
O, nowy wątek ze zdjęciami Bogdana :-) 4 jak na razie the best, jak dla mnie :-)
mrówa super :)
o prosze kolejny wątek do śledzenia :)
śledzić będę - choć nie obiecuję że się będę tu dużo odzywać - zależy od oblechów - ale jak wiesz to nie moja bajka
niemniej ważki fajne - ładne światełko miałeś
a mrówa - też cudna :) :) :)
No mrówa jest zaje....fajna:mrgreen:
Z zapracowaną mrówką jest super. Pozdrówka.
Naprawdę jestem obleśny :evil:
5. Załącznik 153457
Jakiś znajomy mi się ten tyłek wydaje...:mrgreen::lol: https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1193287