Witam.Czas aby pokazac co udało mi się wycisnąć z E-300+14-45.
+mała zabawa w Infranviev:
Kilkanaście fotek jeszcze mam i wrzuce w innym czasie :)
Wersja do druku
Witam.Czas aby pokazac co udało mi się wycisnąć z E-300+14-45.
+mała zabawa w Infranviev:
Kilkanaście fotek jeszcze mam i wrzuce w innym czasie :)
Marder,
Sporo Ci się udało wycisnąć, lakierek jak żywy, emblemaciki wołają o uznanie, kompozycje wodzą oko po krzywiznach i wyobleniach, światełko łagodnie, aczkolwiek pewnie, towarzyszy Twoim karoseryjnym wariacjom.
Masz oko.
Uznanie duże.
Pzdr, TJ
Chwalić oko fotografa i kitowca!!!. Naprawdę się sprawdził. Widać wyraźnie, że w starych szkłach kitowych Olek był znakomity. To coś na temat dyskusji o nowym "kitowym" 12-60 :mrgreen:
Na takich znaczkach, to i słoik canona da radę ;p (18-55)Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
ad rem: ostatnie to moooocno przedobrzyłes.
ogólnie kadry fajne :)
Przede wszystkim nieostre...
pierwsze trzy - bronią się jako seria ( fajnie skadrowane detale ) , jako osobne foty mnie nie powalają
ostatnie przesadzone
wklejaj więcej
ps. pobujało by się :twisted:
zgadzam się z radlakos - dawaj więcej!
Jestem po 2 winie i też widzę nieostre. Cóż... no dawaj więcej! :-)
Inne:
I to jedno stare z Fuji A500 ;)
Wiem,że jeszcze troche mi brakuje.Zdjęcia nie są nigdzie obrabiane, bo poprostu nie umiem :)
Najlepiej chyba wyszły te pokazujące jakieś drobniejsze detale, ogólnie miło się ogląda.
Pozdrawiam ;)
pofurczało by się :twisted:
We Wrocławiu pełno macie Exoticów w tym Bugatti Veyron tak więc łapać własciciela, robić foty i może jako pasażer?? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez radlakos
widziałem jegomościa, jak wymusił , prowadząc go w różowym swetrze , na tramwaju mpk , cwaniak zatrzymał się na środku torowiska i zaczął gaworzyć przez komórkę - no coments
Auto własciciela nie wybiera, a boskie jest ;)Cytat:
Zamieszczone przez radlakos
co racja to racja , nazwał bym to inaczej , ale mi przyzwoitość nie pozwala, jeszce dostanę znowu ostrzeżenie jakieś ....Cytat:
Zamieszczone przez marder
wal foty i wklejaj
Bardzo fajny pomysł, przyjemnie się ogląda jako serię, ale żadne zdjęcie za bardzo nie leży mi osobno. Pierwsza fotka chyba najbardziej, ze względu na krople deszczu, wykorzystane odbicie i nietypowe tło. Ale próbuj dalej, na pewno da się z tego jeszcze dużo wycisnąć :)
Widzę, że lubisz te autka ;)
Podoba mi się pierwszy kadr z Porsche Cayenne, gdyby tylko nie przeszkadzał ten czerwony błotnik z prawej strony. No ale coż, ciasnota na parkingu robi swoje.
Kadr z Alfą też byłby super gdyby była czysta.
i mi się najbardziej podoba pierwszy kadr - przygaś ten czerwony błotnik
Pierwsze fajne tylko mogłeś zaprkować centralnie między te kominki ;)
Dzięki za opinie :)
Z dzisiejszej sesji Maserati Gran Sport:
Piękne to Maserati i detale :)
Oldtimery są jednak wdzięczniejszym obiektem do fotografowania, szkoda, że trafic na nie można tak rzadko.
dżizas , błagam nie pokazuj mi takich zdjęć do diaska. Oszaleć można!!!!!!!!!Ja jeżdżę skodą
Masz interesujące pomysły na kadry. Jestem na tak.
Ostanio się "ścigałem" z takim cayenne turbo z pod świateł Pandą 1.1 :mrgreen:
P.S Czerwona alfa bita
Pewnie byles drugi a on przedostatni ;) jesli on tez sie scigal.Cytat:
Zamieszczone przez Switch
Powiedzmy, że uratował go tylko napęd na cztery koła przed potworem jakim jechałem :DCytat:
Zamieszczone przez lucca
HE HE , ja wyprzedziłem na autostradzie porsche carrera 911 moim szerszeniem- skoda favorit bi turbo 1.3 GT :mrgreen: , ale po tym gość się wk...... i tylko usłyszałem piękny gulgot z mojej lewej, no i tyle go widziałem :razz: Szerszeń rulezCytat:
Zamieszczone przez Switch
Akurat to Maserati to nie Oldtimer :)Dla chcącego nic trudnego :)Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
oj poleciałeś z fioletem
To zdjęcie jest dla Oleryka,żeby mu pokazac co to za model :)
Dziękuję ale wolałbym, gdybyś nim podjechał i pozwolił mi zrobić rundkę ;)
dopisuję się do listy życzeń :mrgreen:Cytat:
Ba...Kto by nie chciał :mrgreen: .Niestety ale auto nie jest ubezpieczone ;)Cytat:
Samochody fajne, ale tło bardzo nie za ciekawe niestety... rozpraszają mimo wszystko uwagę.
Jak masz możliwość to bierz fury w jakieś ładniejsze otoczenia.
p.s.
radlakos nie martw się skodillac to nie wstyd. wstyd to pancerwagen ;)
he he to nie tak. Jestem dumny z mojego szerszenia. Wyprzedziłem nim porsche, subary i inne :mrgreen: - dla złośliwych dodam, że wcale nie stały na poboczu. A jako ciekawostkę dodam - byłem nim w Hiszpanii, choć wielu z moich znajomych mi to odradzało :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez mateuss
a tak na serio - samochód dla emerytów i rencistów, ale jest moim pierwszym i jużczuję do niego sentyment. Boże jaki on brzydki brrrrrr ;)
Maserati GranTurismo to fajna fura, ale na tych zdjęciach nie widać ducha Pininfariny :razz:
Tylko,że GranSporta projektował Giugiaro ;)Cytat:
Zamieszczone przez daghda
Niezupełnie... GranTrusimo jak i seria Quattroporte powstała w studiu Carrozzeria Pininfarina. Nie pisałem o GranSport :P - tutaj jest mój jedyny błąd bo na tym zdjęciu nie widać za bardzo, który model to jest :razz:
Takie z dzisiejszej sesji:
CL 65 AMG hmmmmmm :mrgreen: :mrgreen: