Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Cytat:
Zamieszczone przez Largo
Czyli kolejny zonk w moim aparacie? :cry: A ja dałem za niego 3050zł... To ja też zrobię ten test i porównamy co i jak. Pozdrawiam.
no widzisz i teraz nie będziesz mógł spać po nocach :) Gdyby nie qbic to żyłbyś w nieświadomości robiąc zdjęcia i ciesząc się z nich jak dziecko :) Teraz to już nie będzie to samo :(
Masz rację Robert. Nie śpię już drugą noc... :razz: A tak serio, to nie przejmuje się tym za bardzo, bo ISO 1600 nie używam i nie zamierzam ;) Jutro idę do kumpla fotografa zrobić ten test, bo On ma sprawne monitory, a mój... Szkoda słów ;)
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz. Czy ktoś od Olympusa czyta wogóle to forum. Czy interesują się jakie problemy mają użytkownicy ich aparatów. Czy ktoś wogóle bierze ewentualne zdanie Polski pod uwagę. Chodzi mi o tych tam, najwyżej w firmie. Bo jakoś mi się nie wydaje. E-510 co chwile jakiś zonk wychodzi. E-3 miał być taki super hiper mega extra , a też jakoś tu coś nie tak, tu jakieś paski... A tyle czekania i wielkich zapowiedzi. Nie wspomnę już o słynnym 12-60 SWD...
No to sobie ponarzekałem ;)
Pozdrawiam i wracam do pstrykania fotków ;)