chyba nie trzeba nic mówić co piszą o e-systemie, poczęści mają rację ale do części z teksu bym się nie zgodził:
1.
2.
jaśli chcecie i można moge zamieścić pełny tekst testu.
Wersja do druku
chyba nie trzeba nic mówić co piszą o e-systemie, poczęści mają rację ale do części z teksu bym się nie zgodził:
1.
2.
jaśli chcecie i można moge zamieścić pełny tekst testu.
NIc nie widać - dawaj tekst!
Coś się nie wyświetlają te teksty. Skąd je wziąłeś?
??
Nic nie widać...
Już dobrze.
błąd linkowania, już jest
1. Co to za gazeta.
2. Nie ma się co podniecać.
Pozdrawiam
Eee, szkoda nawet zawracać sobie d...
Expert się znalazł.
Ja widzę :mrgreen: Z jakiego szmatławca tekst pochodzi? Czyżby z tego znanego "fachowego inaczej" :mrgreen:
To jakiś Komputer Expert jest, po typografii wnoszę.Cytat:
Zamieszczone przez The z00m
Ciekawe, że wizjer z E-xxx jest wadą, a C400d już nie. Ale szkoda prądu na siakiegoś matołka.
Matryca znana z e410 / e510 buhahha, nawet tego im się sprawdzić nei chciało... /
no właśnie zbyt wiele rzeczy pominięto lub przekręcono, widoczny jest nacisk na konkretną firmę, ale fakt jest że pojechano po firmie olympus szczególnie jak by był trendowaty.
Trudno, szkoda się tym ekscytować. Jak Phil się przejedzie po E3 (a się przejedzie) to będą biadolenia i słusznie.Cytat:
Zamieszczone przez maryo
Pozdrawiam
"Opinie Eksperta" (ekspert z dużej litery, co za barany :roll: ). Bardzo mi się podoba wada Pentaxa K100D - mała matryca :D .
6mpix, co chcesz? Mała.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Mała matryca, to mały rozmiar matrycy - tak to zrozumiałem.Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
to jest "Komputer Świat Ekspert"
widać, że się "znają" :roll:
No! Nareszcie odważnie i bez cenzury ktoś prawdę napisał jak jest. Z tym, że to jakiś kamuniarz pisał, bo tekst lekko stronniczy jest. :mrgreen:
RE, dlaczego uważasz, że jak Phil pojedzie po E-3 to słuszny lament będzie? Ze niby nie prawdę napisze? Jak E-400 nie było w USA to nie chciał się nim bawić, to jak nie dostał E-3 to może też nie weźmie już go do ręki?
ale co mała? rozmiarem czy w rozdzielczości?Bo jak rozmiarem to kolejny minus dla wszystkich Olków - tylko już miejsca zdaje się w tabelce nie starczyło pod Olkami.Cytat:
6mpix, co chcesz? Mała.
A cio tjo jeśt Kompjuter Świat Ekśpert? Jejda, chłopaki - drogi papier toaletowy, nie ma się czym przejmować. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a za tą matrycę Olympus powinien podać ich do sądu :mrgreen:
Jak bym na tej gazecie sie wzorowal to dalej bym szopa w basiku na C64 pisal.
Kiedys robili testy tel. kom. W polsce wygrala Nokia a w niemczech w tym samym tescie wygral Simens.
no to coś jeszcze dorzucę:
3.
a tu jeszcze na deser kochane ISO, jak widać nie ustawiono rosnąco, tylko najlepsze przy najgorszym - czyli specjalnie dla podkreślenia najgorszego. wiedzą co robią, czyli ekspert ;)
4.
System Nikona jest bogaty, jednak trudno w nim znaleźć niedrogie obiektywy o dobrej jakości optycznej :-)
I to wszystko w odniesieniu do d40x :->
pozycja "oferta obiektywów firmowych" miażdży :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RE:
za takiego paszkwila oderwanego od rzeczywistości OLEK mógłby nieco przytemperować ten brukowiec... rzuć info w centrali to już pomyślą co i jak, na pewno mają prawników...
jakieś sprostowanie czy cuś... przecież żeby napisać takie coś to może tylko głąb a inny leszcz zatwierdził to do druku.
Nie warto. Jak kiedyś mój produkt zjechali w NIE, po dyskusji ze wspólniczką doszliśmy do wniosku, że odpowiadając na pomówienia nobilitowalibyśmy zarówno autorkę, jak i pismo. Nie warto.Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Pozdrawiam
wiadomo że batalia się nie opłaca, ale sprostowania się w prasie stosuje... chociaż brukowiec to brukowiec.
p.s. a co to za produkt?
W latach 90 miałem wydawnictwo multimedialne. Wydaliśmy Oksfordzką Encyklopedię Historii Świata (druga polskojęzyczna encyklopedia - o dwa tygodnie za późno by być pierwszymi) Wielkie dzieła literatury polskiej, Słownik wyrazów obcych Kopalińskiego.Cytat:
Kira Gałczyńska w NIE napisała, że ja okradliśmy, umieszczając w WDLP wiersze jej ojca (zapłaciliśmy oczywiście na fundusz martwej ręki).
Pozdrawiam
nie ma sensu toczyc wojny z brukowcem. i tak go prawie nikt nie czyta, a ci co czytaja i tak nie kupia zadnego aparatu z tego testu - zadowola sie panasonikiem czy innym sony z wielkim zoomem, bo takie pewnie wygrywaja w ich testach.
SKASOWAŁEM - nieważne - nie zrozumiałem tego, co napisał poprzednik ;)
Ja ten cały "profesjonalny" tekst potraktowałem jako chochlika drukarskiego. Przecież po tym niezależnym artykule z użyciem najnowocześniejszych metod pomiarowych nagle jakość zdjęć mi się nie pogorszy :mrgreen:
E-tam.Sila zlego na jednego,a tylko dlatego,ze o nich w telewizji nie ma.
Czego nie mozna powiedziec o Olympusie.On jest i to co tydzien,nawet powtorki sa.O.
A to,ze maly rynek obiektywow-to co zle?
Widzieliscie duzy rynek uzywek Ferrari,Maserati,Maybacha???
o jaaa, ekspert jak z koziej d... gwizdek ;) heheheheheheheeh
RE:
no to grube klimaty kręciliście...
No to jak się chwalić...Cytat:
http://www.slownik-online.pl/oslowniku.php
Pozdrawiam
RE:
obadaj pod Operą, bo lekutko się rozjeżdża... za to DSG to jakaś grubsza afera jak widzę.
Ja tam tylko przygotowałem projekt funkcjonalny i wygenerowałem bazę pod wymagania klienta w 2000 roku. DSG to już dla mnie historia. Jedna z wielu.Cytat:
Pod projektem stron podpisuje się ktoś inny.
Pozdrawiam
wiem, wiem, czytałem, poklikałem. po prostu szkoda Twojej pracy jeśli ktoś tam nie potrafi sprawdzić układu pod alternatywnymi przeglądarkami.
LOL, Komputer Świat ;>
Jeszcze napiszcie że w Bravo Girl zjechali E-3 za czarne body ;>
i za to że spust czarny a nie srebrny a la Cadillac.