Witam Wszystkich,
na początek zacznę nietypowo jak na mnie: zamiast gór - Roztocze.
001
002
003
004
005
006
Wersja do druku
Witam Wszystkich,
na początek zacznę nietypowo jak na mnie: zamiast gór - Roztocze.
001
002
003
004
005
006
Ciepło, przyjemnie.
Bardzo ciasno kadrujesz, ja na mój gust - zbyt ciasno.
Wiedziałem, że Roztocze jest ładne :)
Na 006 przeszkadza mi białe cuś z prawej strony. Czy to prześwit w trawach, czy śmieć niestety?
Nie pasuje mi również 004. Po pierwsze ten przycięty kawałek nowego domu po lewej stronie; po drugie jedyny kadr w innym proporcjach niż pozostałe z wrzutki.
Nastrój fajny.
Pozdr
Fajne otwarcie. Mnie na dłużej zatrzymało zdjęcie nr 2. Pozdrawiam.
Świetne fotki.
Oj tam, oj tam. Zaden smieć, a poza tym to tylko 2-3 piksele... :wink:
Rzeczywiście dom ucięty. Co do kadrowania - generalnie uzywam 3 formatów: 16:9, 2.20:1 (panavision), 3:2. No i w tym przypadku panavision mi najbardziej pasował - na pierwszym planie jakieś krzaczory były a niebo powyżej szarobure.
Zimowe SZUMY beda?
Bardzo przyjemny klimat, aż pachnie latem :) Z tym, że pierwsze dla mnie zupełnie nieciekawe i co do tego kadrowania też mam wątpliwości.
Bardzo nastrojowe. Skoro piszesz, że było 27 stopni już o 7 rano, to nie dziwota, że większość zdjęć wydaje się być zrobiona o świcie lub oo zmierzchu. Tylko od Tanwi wieje troszkę chłodem.
Se zasubskrybowałem a co :mrgreen:
Fajne, ciepłe, przyjemne, proste :-P - no będę zaglądał :)
A teraz szybko przeskakujemy w trochę inne klimaty, w których pozostaniemy jakiś czas:
007
008
009
010
011
Kto zgadnie co to za wyspa...? To raczej proste pytanie, chociaż kto wie...? :-) Tylko nie oszukiwać i nie zaglądać na moją stronę! ;-)
Ooo... pięknie tu jest. Te roztoczńskie bajeczne!
Nie wiem, nie byłem a szkoda bo cudowne krajobrazy pokazałeś :grin:. Odnoszę wrażenie, że 008 jest krzywo.
007 super. Rewelacja.
010 tyż ładnie
Pierwsze najbardziej mi się spodobało, takie najmniej... turystyczne ;)
7; 10 i 11 - świetne foto.
Pozdrawiam.
To co pokazujesz jest świetne.
O żesz... ;-)
Akurat mieliśmy szczęście i trafiliśmy na końcówkę jedynego sztormowego tygodnia tamtego roku, dzięki czemu trochę takich zjawisk mieliśmy okazję pooglądać... (zapewne ci, którzy przyjechali tydzień wcześniej i tylko na tydzień tacy szczęśliwi już nie byli) :-)
Teraz będzie kiczowato...
012
A teraz już chyba nie.
013
014
015
016
017
Niezły te strzał z "działa fotonowego" na 012 :wink: a 016 przyciąga uwagę serpentyną drogi na tle masywu gór, ale jechać po niej już by mi nie było tak fajnie :???:
12 i 16 mi się :)
Pozdrawiam.
16 - ładne światło i kadr.
14, 15 i 16. Z poprzedniej wrzuty 9 najlepsza.
Eeee nie jest tak źle, o ile ma się małe auto ale mały dreszczyk emocji jest. Warto też przejechać się z jakimś wyspiarzem (najlepiej chyba taksówkarzem), wtedy dopiero są wrażenia :-)
Teraz coś z samego serca wyspy:
018
019
020
021
022
023
Pięknie. Nic dodać, nic ująć :D
Co tam niebo :)
Kadry są świetne.
Pozdrawiam.
Czasem zdarza mi się zagalopować trochę w obróbce... swoją drogą niebo jakoś wydaje się tam bardziej niebieskie niż u nas (no ale na wakacjach wszystko wydaje się ładniejsze) :-)
No i ostatnia część Teneryfy...
024
025
026
027
028
029
O kurde :D
Pierwsze i trzecie to mi zdjęcia z Andów Lisiejjamki przypomina.
Podoba się :)