Pytania do Olympus Europa
Z powodu pewnych nowości wchodzących na rynek muszę zameldować się w centrali Olka w poniedziałek, 15.10. Jest to okazja do zadania pytań dotyczących lustrzanek i ewentualnie uzyskania odpowiedzi, tak więc przyjmuję pytania, które zawiozę do Hamburga. Ponieważ nie mam już czasu na tłumaczenie (jestem w rozjazdach szkoleniowych) i opracowanie pytań zadanych w postach w tym wątku, pytania przyjmuję wyłącznie w językach zagranicznych (angielski, niemiecki) do piątku 12.10 do 16:00 na mój służbowy email, albo PW. Po powrocie opublikuję wszystkie zadane pytania i otrzymane odpowiedzi.
Pozdrawiam
Jack
Re: Pytania do Olympus Europa
Mam tylko nadzieje, ze wysylacie te pytania takze na PW lub email. Bo dobrze sie je czyta ale jeszcze lepiej by sie czytalo kiedys odpowiedzi.
Cytat:
Zamieszczone przez Jack
....Ponieważ nie mam już czasu na tłumaczenie (jestem w rozjazdach szkoleniowych) i opracowanie pytań zadanych w postach w tym wątku, pytania przyjmuję wyłącznie w językach zagranicznych (angielski, niemiecki) do piątku 12.10 do 16:00 na mój służbowy email, albo PW...
Cytat:
Zamieszczone przez krzychor6230
... Bo dobrze sie je czyta ale jeszcze lepiej by sie czytalo kiedys odpowiedzi.
Czyba nie czytujesz całych wątków:
Cytat:
Zamieszczone przez Jack
...Po powrocie opublikuję wszystkie zadane pytania i otrzymane odpowiedzi.
Jack
Cytat:
Zamieszczone przez Jack
Cytat:
Zamieszczone przez krzychor6230
... Bo dobrze sie je czyta ale jeszcze lepiej by sie czytalo kiedys odpowiedzi.
Czyba nie czytujesz całych wątków:
Cytat:
Zamieszczone przez Jack
...Po powrocie opublikuję wszystkie zadane pytania i otrzymane odpowiedzi.
Jack
Eeeeee, dlaczego myslisz, ze nie czytam wątkow w calosci, czytam co najwyzej czasem bez zrozumienia :D ale akurat tutaj chodzilo mi o to, ze padło kilka ciekawych pytan na ktore odpowiedzi i ja czekam a sam napisales, ze nie masz czasu na opracowywanie pytan zawartych w postach w tym wątku i chcesz je dostac na PW lub E-MAIL. Dlatego przypomnialem zeby je tam wysylac, moze i niepotrzebnie. Odnosze wrażenie, ze wyrwales z kontekstu zdanie, ktore nie stanowilo sedna sprawy mojej wypowiedzi ale to chyba nie dlatego, ze nie czytasz calych watkow ;) pozdrawiam