Witam!
Zamieszczam swoje zdjęcia o różnej tematyce. Proszę o krytykę oraz rady.
Pierwsze zdjęcia z wycieczki na grzyby :D
Wersja do druku
Witam!
Zamieszczam swoje zdjęcia o różnej tematyce. Proszę o krytykę oraz rady.
Pierwsze zdjęcia z wycieczki na grzyby :D
Dwójeczka ładna. Mogłeś jednak pozbyć się tego niemuchora poprzez występelkowanie go butem.
Sadysta..., swoich modeli na ulicach tez tak stempelkujesz jak wchodzą Ci w kadr?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Po pierwsze - nie nie szczyć grzybów!
Po drugie - zgadzam się - dwójka najlepsza ale właśnie dzięki temu trzeciemu grzybkowi koło muchomorów...
W 1 i 3 można byłoby się pokusić o położenie na ziemi, tak aby grzyby wyszły pod innym kątem (ciut mniej "z góry").
A mnie się podoba.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Takie brzydkie kaczątko ;)
Faktycznie dwójeczka najładniejsza ale obie z muchomorkami mi się podobają.
Coś like this??
Mam ich więcej. Bardziej z dołu też się znajdą :D
Też jestem zdania, że grzybów niszczyć nie można, a cały urok zdjęcia w nieudanym muchomoże.
Wszystkie kadry sa na maksa centralne...:/ Kilka moze byc, ale nie wszystkie...
Muchomor - muchomorze ;)Cytat:
Zamieszczone przez SOL
Ale to nieudany muchomor, (ten z boczku na zdjęciu nr 2) więc dla tego przez ż ;)
Mi brakuje trochę mniejszej GO i zabawy z kadrem (za Sucharem - zbyt centralne wszystkie)
Witam
Wszystkie grzyby bardzo ładne, a ze zdjęć najciekawsze wydaje mi się 2. I przyznam, że jestem jak najbardziej za pozostawieniem małego grzyba w spokoju. Nie tylko ze względów czysto "fotograficznych".
Teraz dla odmiany po grzybach :D zamieszczam kilka zdjęć kotka.
Jakiś zafarb na tych kotkach?
Nie wiem o co chodzi. Mógłbyś bardziej sprecyzować?Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Zafarb czyli dominanta barwna albo przekłamanie kolorów.
Dwa ostatnie szczególnie.
Czy światło nie padało przez jakąś różową lub pomarańczową zasłonkę?
Nie okno bez zasłonek, ale ściany w pomieszczeniu mają wściekle pomarańczowy kolor (zresztą widać na jednym ze zdjęć). Stąd zapewne ten efekt. Niestety właśnie ten pokój upodobały sobie do spania ;).