-
Gniot idealny - konkurs
Zapraszamy do zabawy!
Poszukaj w swym archiwum lub stwórz od początku własnego gniota. Wstaw go do wątku (w pierwszym poście znajdzie się galeria i opcja wstawienia zdjęcia).
Po jakimś czasie odpalimy głosowanie i wybierzemy nasz forumowy ideał gniota.
Liczę na Wasze poczucie humoru i poczucie kiczu.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
-
Odp: Gniot idealny - konkurs
Rozumiem, ze sprzet nie ma znaczenia, i temat gniota konczy sie tylko na ograniczeniu fantazji gniotoroba?
pozdro
-
Sprzęt nie ma znaczenia.
Chociaż... prawdziwy gniot zrobiony profesjonalnym sprzętem... to by było naprawdę coś... ;)
-
huraaaa nareszcie coś dla mnie................
-
I jeszcze jedno pytanie mam.
Jeden autor jeden gniot?
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Jeden autor jeden gniot?
To chyba dobry pomysł. Przy okazji ćwiczenie z autoselekcji ;)
-
W sumie myślę, żeby na dobry początek nie robić zbytnich ograniczeń. Dobrze by było jednak zachować zdrowy rozsądek i wrzucić max 2-3 zdjęcia, a nie np. 8 ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
I jeszcze jedno pytanie mam.
Jeden autor jeden gniot?
pozdro
Może by tak dwa gnioty na osobę ?
Ps.No to jak dwa -trzy, to jeszcze lepiej :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Może by tak dwa gnioty na osobę ?
Albo 1-3 i każdy zdecyduje ile wrzuci w tym zakresie. Nie wszyscy znajdą aż 3 gnioty warte wstawienia :D Ja np. mam tylko jednego kandydata :D
-
Z galerii publicznej mozna wybrac ? :-)
Co niektorzy moga sie poczuc urazeni :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Z galerii publicznej mozna wybrac ? :-)
Co niektorzy moga sie poczuc urazeni :-)
Ale to chyba chodzi o zgłaszanie swoich gniotów, a nie cudzych jak w konkursie na fotografię miesiąca :P
Na razie wstawiam jednego. Eksperymentalnie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Ale to chyba chodzi o zgłaszanie swoich gniotów, a nie cudzych jak w konkursie na fotografię miesiąca :P
W mądrej księdze napisano:
Cytat:
Zamieszczone przez bufetowa
Poszukaj w swym archiwum lub stwórz od początku własnego gniota. Wstaw go do wątku
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
huraaaa nareszcie coś dla mnie................
Też się cieszę, że wreszcie będę mogła wziąć udział w jakimś konkursie ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Też się cieszę, że wreszcie będę mogła wziąć udział w jakimś konkursie ;)
Mój już wisi i jest mu tam dobrze.:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Mój już wisi i jest mu tam dobrze.:)
Mój też. Kto następny?
Tylko czemu w moim się nie wyświetla skala do oceniania? I oceny, i komentarze przy wysyłce oznaczyłam na yes.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Mój też. Kto następny?
Tylko czemu w moim się nie wyświetla skala do oceniania? I oceny, i komentarzy przy wysyłce oznaczyłam na yes.
Ja mam kandydata na swoim dysku. Jak odpalę kompa później to wrzucę. :grin:
-
Myślę, że czas do soboty będzie ok?
Mamy 7 dni na staranne wybranie (lub zrobienie) swojego gniota.
I oczywiście, aby nie było wątpliwości:
Wrzucamy wyłącznie własne zdjęcia!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Mój też. Kto następny?
Tylko czemu w moim się nie wyświetla skala do oceniania? I oceny, i komentarze przy wysyłce oznaczyłam na yes.
Też wykombinuję jakiegoś gniotka:)
Coś się chyba źle wstawiło to Twoje. Klikając na Zobacz Galerie mi nie wyświetla się w ogóle.
Edit
Już jest ok.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Edit Już jest ok.
Nie jest :( Nie wyświetla się narzędzie do oceniania, a zezwoliłam na nie.
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Nie jest :( Nie wyświetla się narzędzie do oceniania, a zezwoliłam na nie.
Kliknij na fotkę, pod nią jest:
Załącznik 110413
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
B3atka
Aaaa, to już wszystko jasne - u mnie nie widać, żebym nie mogła swojego zdjęcia ocenić. Dzięki. Sprytne ;)
A tak BTW zdjęłam embargo na ocenę moich zdjęć w galerii - niech się dzieje wola "nieba", z nią się zawsze zgadzać trzeba :D (dzień bez wazeliny to dzień stracony ;) )
BIKER - gratuluję - skali mi zabrakło by ocenić Twojego gniota :) Jak dla mnie 0, czyli I miejsce. Przyjęłam skalę - im lepszy gniot, tym niższa ocena. 10 - b. słaby gniot, czyli IMO całkiem przyzwoite zdjęcie.
-
No to ja też wrzuciłem swojego gniota.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Sprzęt nie ma znaczenia.
Chociaż... prawdziwy gniot zrobiony profesjonalnym sprzętem... to by było naprawdę coś... ;)
bardzo mi się to spodobało więc poleciałem do sąsiada po aparat :grin: ...liczę na dodatkowe punkty za sprzęt :cool:
-
Jeszcze jakby ktos kolezance Krystynie wyjasnil zasady glosowania, to byloby juz zupelnie, ze "nie wiedzialam..."
-
Wrzucamy foty przez tydzień, później pojawi się ankieta do głosowania. A to co pokazujecie pod zdjęciem, to takie zwykłe ocenianie zdjęcia hm... indywidualne, pozakonkursowe.
-
Dołączyłem z swoim naprędce wyprodukowanym gniotem:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Wrzucamy foty przez tydzień, później pojawi się ankieta do głosowania. A to co pokazujecie pod zdjęciem, to takie zwykłe ocenianie zdjęcia hm... indywidualne, pozakonkursowe.
O, i to jest słuszna, słuszność!
-
Z początku się załamałam, że idea konkursu nie została dobrze zrozumiana, ale po obejrzeniu kolejnych wrzutek serce mi urosło :D
Ja wrzucę w tygodniu bo dziś nie mam czasu.
-
A to rozumiem że jeśli ktoś wrzucił swojego jednego gniota, to może wrzucić jeszcze drugiego a może i nawet trzeciego ?
Bo zrozumiałem że można dwa albo i trzy wrzucić.
-
Tak. To konkurs testowy, nie ma sensu sztucznie ograniczać ;)
-
A to dzięki za wyjaśnienie. Może znajdę coś ciekawego , choć jedno co się na gniot nada,to za kilka dni wrzucę .
-
A to nie Saboor tym razem wygra :roll:...jest szansa, że i ja coś wygram....chociaż na pudle by stanąć....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
alvent
A to nie Saboor tym razem wygra :roll:...jest szansa, że i ja coś wygram....chociaż na pudle by stanąć....
Wiesz, testowy... . :mrgreen:
-
Ja z taką oddolną inicjatywą - jeśli konkurs testowy się spodoba, zróbmy 12 edycji. Następnie porozmawiajmy z Olympus Polska o wydaniu kalendarza na 2015... :mrgreen:
Pozdr
-
A ja bym jeszcze dodał warunek, aby zdjęcie/gniot było zrobione przed opublikowaniem konkursu....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
alvent
A ja bym jeszcze dodał warunek, aby zdjęcie/gniot było zrobione przed opublikowaniem konkursu....
Mądrze.
-
A jeśli są wśród nas osoby, które nigdy gniota nie popełniły, a mają na to wielką ochotę? ;)
EDIT: Pierwszy konkurs - potratujmy jako zabawę. Ewentualnie możemy potem pomyśleć o ograniczeniach ale zastanawiam się... po co? :roll:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A jeśli są wśród nas osoby, które nigdy gniota nie popełniły, a mają na to wielką ochotę? ;)
EDIT: Pierwszy konkurs - potratujmy jako zabawę. Ewentualnie możemy potem pomyśleć o ograniczeniach ale zastanawiam się... po co? :roll:
Też mądrze.
edit:
To znaczy, że jeżeli się bawimy to bez obostrzeń, bo wtedy kończy się zabawa a zaczyna rywalizacja.
-
To jeszcze ustalcie jak oceniać, bo jedni będą dawać 10 na supergnkota, a inni 0 i wyjdzie bzdura, a nie konkurs z wynikami.