Witam wszystkich! Jako że uzbierało mi się trochę fot, postanowiłem się z nimi z Wami podzielić. Na początek kilka zdjęć z nad Nidy i okolic.
Wersja do druku
Witam wszystkich! Jako że uzbierało mi się trochę fot, postanowiłem się z nimi z Wami podzielić. Na początek kilka zdjęć z nad Nidy i okolic.
Witaj Seba!
Na początek powiedzmy tak: numeruj zdjęcia, to Forumowicze będą mogli jednoznacznie się do nich odnieść. Druga sprawa to wielkość plików, Twoje są nieco za małe aby móc docenić kunszt.
Dla mnie ciekawe są 1, 2 i 5.
Pozdrawiam
Mnie najbardziej podchodzi 2 i 5 zdjęcie.
I faktycznie, numeruj swoje zdjecia.
2 i 3 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
5 bardzo fajne ;)
Wszystkie przyjemne w odbiorze :)
Dla mnie 2 i 5 super :grin:
Dwójka jest naprawdę dobra. Profeska.
Dzięki za odzew. :) Następne dwa zdjęcia to Nida w okolicy Kobylnik i tworzący się Cumulonimbus. 6.Załącznik 108608 7.Załącznik 108609
Z pierwszych pokazanych zdjęć 2. jest fantastyczna. Z dzisiejszych 7. najbardziej mi podchodzi, przepiękne widoki.
Pozdrawiam
Dwie stare fotki zrobione starym dobrym E-500. Połoniny Świdowca, podejście na Apecką. 8.Załącznik 108725 9.Załącznik 108726
Witaj. Przyjemnie się ogląda.
Zdjęcia 2 i 5 najfajniejsze. Pozdrawiam.
Sielskie widoki, wszystkie mnie się podobają. :grin:
Zapowiadaja sie fajne foty.
Dla mnie 1 i 5 oraz dwaz E-300, resztę przeba dosycić...
I pomysleć , że Helmuth czepiał sie mojego vivid-a....
Dzięki za wszystkie komentarze! Co do nasycenia to sam nie jestem pewien czy czasem nie przeginam. Ale jakby coś było nie w porządku z kolorami to alarmujce. Kolejna fota: 10.Załącznik 108914
A można:)
Super.
----
Edit:
Po bandzie. Załącznik 108950 :-D
10 jest przepiękne. Fajny wątek. Oj będę zaglądał :mrgreen:
Dycha jak dycha - świetna :)
Pozdrówka.
Dziesiatka jest cool, wiec dziesiec punktow dla niej :-)
Może jeszcze raz jesienne Bieszczady. 11. Załącznik 109087
12.Załącznik 109187 Pdobnie jak na zdjęciu nr.10 Halicz, trochę z innej perspektywy. 13.Załącznik 109188 Ruiny cerkwii w Krywem. 14.Załącznik 109189 Caryńskie.
Drugie i trzecie fajne są. To trzecie to takie jesienne kolorki. :grin:
Sama przyjemność te Twoje widoczki oglądać. Aż człowiek jeszcze bardziej za latem tęskni!
Witaj 11 i 14 ładne. Dawaj więcej. Pozdrawiam.
Cześć,
Mocno soczyście, ale może się podobać, szczeólnie kiedy tak biało za oknem!
pozdrawiam,
Fajna wrzutka Seba.
Pozdrawiam.
Pozwolicie że wrócimy nad Nidę. 15.Załącznik 109360 16.Załącznik 109361 17.Załącznik 109362