Do tej pory więcej mnie było na forum analogowo, ale nie tylko wywoływaczem człowiek żyje, więc pokaże do czasu do czasu coś zarejestrowanego na matrycy ;-)
Na początek kilka świeżynek z ostatnich dni.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
Do tej pory więcej mnie było na forum analogowo, ale nie tylko wywoływaczem człowiek żyje, więc pokaże do czasu do czasu coś zarejestrowanego na matrycy ;-)
Na początek kilka świeżynek z ostatnich dni.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
cool :mrgreen:
Się działo! Fajne, 1,2, 3 zwłaszcza mojej percepcji się podobają:) choć 3jkę wolałbym na płasko wg ściany, nie pod skosem.
mailem bardziej na pysli inne zdjecie - tak sobie je wyobraziłęm jedynie - że fotografujący stoi za plecami przechodzącej przez 'wyziewy miasta' osoby, tak, aby inne składowe - jak te kraty w oknach z cieniem - tworzyly zamkniety kadr.
Ale to tylko taka moja wizja ;) absolutnie nie namawiam do jej realiazcji, dzielę się tylko swoim spostrzeżeniem i tłumaczę, co by było gdyby - a rpzeiceż tego nei bylo wiec pewnie nie powinienem.
Jakkolwiek - czekam na kolejne zdjęcia. ;)
Fajnie się oglądało - pozdrawiam.
"no riding" :grin::grin:, fajne
Zamiatacze swietni...a mowia, ze maszyny wszystko zrobia :-)
Mglista fota fajna.
Wow, mgliste daje radę. Naprawdę zacne :)
świetna ta siódemka !!!!
zasubskrybowane :)
Mglisty temat - super, a i poprzednią serię fajnie się oglądało :) .
Dzięki za dobre słowa.
Kilka spacerowych Ździsiów
8.
9.
10.
11.
Most robi wrazenie szczegolnie na ostatniej focie.
Zmieniając nieco temat ... seria o nowojorskich pedałach ;-)
12.
13.
14.
15.
Mam nadzieję, że nie zabrzmi to dziwnie - bardzo ładne pedały macie tam za oceanem...
A mglista siódemka świetna. Nastrój jaki lubię.
Pozdr
fajny ciekawy wątek bede zaglądał. Popróbuj ludzi pofotografować, w lepszym tyglu kulturowym nie mogłes się juz znaleźć :)
super, mało wylewnie ale chciałem by wątek został subskrybowany :) . Bardzo ciekawe.
Witam wszystkich w Nowym Roku Konia. Wczoraj w Chinatown na Manhattanie, odbyła się tradycyjna parada latarni, kończąca obchody chińskiego nowego roku.
Poniżej kilka zdjęć.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Fajnie, podoba mi się ta kolorowa relacja z obchodów - a te blondyny dwie - to sąd się tam wzieły?? :)
Jak to skąd, właścicielki "Pekińczyków" ;-)
Ale gorący motylek na łyżworolkach. Świetnie, kolorowo :)
Fajna wrzuta.
W tej Hameryce to dobrze mają :wink:
31.
32.
33.
34.
35.
Nagły atak spawacza, czyli siedemnaście mgnień zimy.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52. Wszystko dlatego, że do sklepu mi sie zachciało ;-)
Brrr ;)
Jakie Brrr???? COOL!!!!
Tym razem w Nowym Jorku nie było tak źle. Spadło może z 30 cm śniegu. teraz pada deszcz. W nocy ma niby jeszcze coś dopadać śniegu, ale to i tak nie jest to co było 3 lata temu. Jak na Nowojorskie zimy, przynajmniej te które ja zaliczyłem tutaj, to było najwięcej śniegu.
53.
54.
55.
56.
57.
No ladnie panie :) Widze, ze trochę zawialo was - nalezy wam sie ;) Zima poszla sobie od nas w koncu w wasze rejony :) Nalezy sie nam odpoczynek, a wam weekend na sankach :)
57. to masakra :) nie wiedzialem, ze az tak jest jakos sobie nie wyobrazam midwestu z takim sniegiem, tam chyba tez padalo, ale chyba nie az tak :)
Czytać z uwagą ... 53-57 są z przed 3 lat :-P
Takiej zimy i tyle śniegu jak na zdjęciach bym nie chciał. Lecz jednak trochę śniegu mogłoby spaść. To jednak zima.
Swoją droga gdyby tle śniegu spadłoby w naszym cudownym kraju to zaraz byłoby że to wina rządu.